Jelena Karleuša

Mada moram da kažem - čuo sam malo od pesama - melodije nisu loše (naravno to je sve negde maznuto), tekstovi kao i njeno pevanje užas, produkcija dobra. Kao što sam napisao nakon što sam čuo prvu pesmu koju je izbacila - šteta što ovo nije sve rađeno za Milicu. Oni koji vole njenu muziku; kapiram zašto im se sve ovo sviđa. (y)

E ako Sanja kaže ovako ja joj verujem! Inače je zanimljivo da je uvek mogla da pogodi koje pesme će dobro proći, a koje flopnuti. Samo sa svojim pesmama nije imala sreće, valjda subjektivnost.
View attachment 10280
Pa zato sto Sanja svoje pesme sustinski nije ni birala.

Bice zanimljivo sa cim ce doci na PZE sada kada ima punu kontrolu nad karijerom. Na tvuteru je lajkovala post koji kaze da je jos rano ali da ce se prijaviti za koju godinu.

Uzelceva pesma tesko da moze primirisati top10 na ESC, tako da bi Milica ako bi se prijavljivala sa zeljom za nekim rezultatom morala da proseta do Alexa P.

Je l' razrešena misterija oko pesme iz Izraela koju je MP čuvala u fijoci? Ili je to ipak bila Riba De Luxe. Ah jedan od poslednjih Marininih tekstova. :(

Uzelceva pesma tesko da moze primirisati top10 na ESC, tako da bi Milica ako bi se prijavljivala sa zeljom za nekim rezultatom morala da proseta do Alexa P.
Sigurno. Sad je samo Alex P sposoban da napravi pesmu dostojnu top 10 plasmana 💀
Ne zavisi sve od pesme i kompozitora, potrebno je dosta faktora da se poklopi - konkurencija, nastup, pa ponekad cak i redni broj nastupanja. Ko bi rekao da ce Moldavija 2017. i 2021. onako visoko zavrsiti.

Sigurno. Sad je samo Alex P sposoban da napravi pesmu dostojnu top 10 plasmana 💀
Ne zavisi sve od pesme i kompozitora, potrebno je dosta faktora da se poklopi - konkurencija, nastup, pa ponekad cak i redni broj nastupanja. Ko bi rekao da ce Moldavija 2017. i 2021. onako visoko zavrsiti.
Samo jedan čovek je znao da će Moldavija 2021. biti visoko
1000018978.webp

Jao mislio sam na onaj Vera Matovic folk iz 2022. ali moze i 2021. mada znamo da su tu kupljeni glasovi. Mozda i Milici Telekom kupi glasove 😂

Kakav joj je engleski? Pitam zbog islandskog žirija.. 😌🤭

To stoji, ali u ESC kontekstu je ovaj dokazan kao neko ko moze da napravi pesmu koja moze da pokupi i ziri glasove. Velika vecina MIilicinih pesama je prilicno lokalnog karaktera, a nisam siguran da takve mogu da urade nesto spektakularno na ESC, a steta da takav izvodjac propadne zbog izbora saradnika.

Kaže žena koja je za više od mesec dana na novom spotu nije sklopila 4 miliona pregleda i onda izjavila da je objavila 18 hitova u 2 albuma, a niko drugi nije objavio ni jedan hit ove godine, kao i da je ona jedina zvezda u Srbiji jer jedina ima fanove 😂 koliko je delulu

1000018994.webp
1000018996.webp

Last edited:
Back