Lignjoslav
Ekspert
Pa bas kako sam rekao. Bice to nova propast, novi slom, i novo svadjanje sa novinarima.A kako li ce JK reagirati
Usce jednostavno nije za nju. Nije naucila nista iz 2013.
Pa bas kako sam rekao. Bice to nova propast, novi slom, i novo svadjanje sa novinarima.A kako li ce JK reagirati
Pa zato sto Sanja svoje pesme sustinski nije ni birala.E ako Sanja kaže ovako ja joj verujem! Inače je zanimljivo da je uvek mogla da pogodi koje pesme će dobro proći, a koje flopnuti. Samo sa svojim pesmama nije imala sreće, valjda subjektivnost.
View attachment 10280
Sigurno. Sad je samo Alex P sposoban da napravi pesmu dostojnu top 10 plasmanaUzelceva pesma tesko da moze primirisati top10 na ESC, tako da bi Milica ako bi se prijavljivala sa zeljom za nekim rezultatom morala da proseta do Alexa P.
Samo jedan čovek je znao da će Moldavija 2021. biti visokoSigurno. Sad je samo Alex P sposoban da napravi pesmu dostojnu top 10 plasmana
Ne zavisi sve od pesme i kompozitora, potrebno je dosta faktora da se poklopi - konkurencija, nastup, pa ponekad cak i redni broj nastupanja. Ko bi rekao da ce Moldavija 2017. i 2021. onako visoko zavrsiti.
Sigurno. Sad je samo Alex P sposoban da napravi pesmu dostojnu top 10 plasmana
Ne zavisi sve od pesme i kompozitora, potrebno je dosta faktora da se poklopi - konkurencija, nastup, pa ponekad cak i redni broj nastupanja. Ko bi rekao da ce Moldavija 2017. i 2021. onako visoko zavrsiti.
Dobro se nakupovao covek glasova od nas.Samo jedan čovek je znao da će Moldavija 2021. biti visoko
View attachment 10285
Meni je ipak Knezov engleski omiljeni, whaaat's gonna be tonightKad smo kod engleskog, zauvek omiljena situacija kada su Ani Lorak pitali da prokomentarise organizaciju i gostoprimstvo Beograda, a ona na to odgovori "Im so excited"