Predlozi i utisci o forumu

Kako volim starosne argumente 🥲

Defanzivni mehanizam

No dobro, ne slažemo se i tjt. I MilanB i Ro i razni drugi su izrazili nezadovoljstvo tako da je neumesno sve pikirati na mene.

Ne mozes izednaciti njihove postove sa svime sto si ti uradio od kad je ukinjena lobanja i da, mislim da si drugacije interpretirao neke stvari jer si mladji i da neke druge stvari radis na forumu zbog toga (shitposting, spam etc) ne vidim sta je tu problem. I meni su cringe dosta stvari koje sam rekao na starom forumu, sto je realno jer sam imao 16 godina kad sam se zaclanio.

rekao sam da je lobanja samo primer, a ne suština više puta. Stvarno mi se ne da ponavljati u krug.

Ne mozes izednaciti njihove postove sa svime sto si ti uradio od kad je ukinjena lobanja i da, mislim da si drugacije interpretirao neke stvari jer si mladji i da neke druge stvari radis na forumu zbog toga (shitposting, spam etc) ne vidim sta je tu problem. I meni su cringe dosta stvari koje sam rekao na starom forumu, sto je realno jer sam imao 16 godina kad sam se zaclanio.
Krindž je ovolika diskusija iz razloga što neki ljudi nemaju dovoljnu emotivnu stabilnost. To je suština celog mojeg laprdanja, a slažem se da je bezvezno što sam ovoliko produžio.

Može li se uvesti srce kao reakcija na LIKE-u? Ili umjesto lubanje (kad već toliko smeta) stavite prst dolje, izgleda simpatičnije. :unsure:

Nisam siguran, možda Mrm ili drugi forumaši prepoznaju bolje. Vremenom se menjaju i IP adrese, a neke su i zajedničke sa drugim aktivnijim članovima koje znamo. Sad je banovan zbog svog ponašanja, spamovanja i kreiranja duplih naloga od sinoć.

Nisam siguran, možda Mrm ili drugi forumaši prepoznaju bolje. Vremenom se menjaju i IP adrese, a neke su i zajedničke sa drugim aktivnijim članovima koje znamo. Sad je banovan zbog svog ponašanja, spamovanja i kreiranja duplih naloga od sinoć.
Kolike su zapravo šanse da se IP tako poklopi? Na nivou Beograda, recimo.

Mislim da se češće poklapaju one preko mobilnih operatera. Svakako, ne znam koliko su sve pouzdane u smislu lokacije, npr. troje forumaša je delilo jednu sa akijem (nisu svi bili sa njom u isto vreme, npr. on je tu koristio u sredu, drugi forumaš u junu, treći u maju, četvrti u martu) koja ukazuje na Novi Pazar, a i sama IP adresa ne mora biti suviše precizna, već bi trebalo da ukaže na geografsku oblast, tj. Rašku u ovom slučaju, ali da li je i to uvek tačno, možda mogu da odgovore oni koji se bave mrežama.​

@Miloš vidim kada je neko online od forumaša nekima piše odakle su, da li se to stavlja ili se samo određenima vidi? Pošto smo imali razne statistike na forumu mene baš zanima iz kog dela Srbije ili sveta ima najviše forumaša, čini mi se da si rekao da ti to možeš videti kod svih, ako ne grešim? Pa postavi kada ti bude bilo dosadno ako može 😂

Back