Offtopic

Pa Prijovićka dve Zagreb arene kao od šale.. A sad i Sarajevo popunjava..

A glupo mi je to razmišljanje kao proglašavaju je za novu Karleušu i sad je njoj neću doći na koncert zbog toga hahaha. Valjda trebaju doći na koncert zbog nje same ako poštuju njen rad i slušaju njene pjesme. A između ostalog to za Karleušu samo njeni botovi govore jer Milica i Jelena definitivno nisu isti stil. Jelena se sad hvata za Milicu da bude relevantna.

A glupo mi je to razmišljanje kao proglašavaju je za novu Karleušu i sad je njoj neću doći na koncert zbog toga hahaha. Valjda trebaju doći na koncert zbog nje same ako poštuju njen rad i slušaju njene pjesme. A između ostalog to za Karleušu samo njeni botovi govore jer Milica i Jelena definitivno nisu isti stil. Jelena se sad hvata za Milicu da bude relevantna.
Pa ali to je sve deo brenda koji gradis. A Karla je toksican brend i to Milici rusi reputaciju.

Pa Prijovićka dve Zagreb arene kao od šale.. A sad i Sarajevo popunjava..
Bice u Zagrebu i treca arena izgleda

Milica bi zbog sebe morala javno da se distancira od Lude Karle, i verovatno bi to uradila, ali plaši je se, sigurno postoji neki razlog i za to.

Ceca ima više ovih aktuelnijih hitova nakon 90-ih, a Lepa Brena samo vuče tu ex-Yu zaoštavštinu

Kakve veze ima kada su nastali hitovi? Pričamo o najuspešnijoj svih vremena. To što je ona uradila teško će ponoviti neka pevačica, posebno jer su i vremena drugačija, manje su nam i države u regionu itd. Ima Brena velikih hitova i u 21. veku.

Ceca ima više ovih aktuelnijih hitova nakon 90-ih, a Lepa Brena samo vuče tu ex-Yu zaoštavštinu
Uh, težak izbor reči ovde, više bih rekao da je simbol EX YU nego zaostavština.

Ona za vreme EX YU je bila nešto najbliže svetskoj zvezdi sa ovih prostora što smo imali. Nezahvalno je porediti to vreme sa ovim sad koje je potpuno drugačije po svemu.

Pa dobro, htio sam reći ex-Yu slavu. U svakom slučaju meni je Ceca u ovom stoljeću puno aktuelnija bila, što je opet očekivano, ona je 12 godina mlađa od LB.

Nije ni Ceca toliko sada aktuelna, njeni najprodavaniji albumi, pored Decenije sa početka ovog veka, su upravo oni sa početka karijere, krajem 80-ih, ali tada su Brena i Vesna Zmijanac prodavale daleko više ploča.

Uvek sam #teamBrena iako vise Cecinih pesama volim. Brena kad digne nogu na sceni, uhhh, cak i sebe opici u glavu. Pa spustanje helikopterom kao prava zvezdetina. Ceci vrhunac spektakla da gurne prst u uvo.

Back