Jelena Karleuša

Ali ovaj mim sa Rozgom u komentarima. :ROFLMAO: Bože, ali njene objave na tviteru svi pljuju....

Ljudi ne shvataju da što je više komentarišu i razvlače ona je sve jača i moćnija.
Pa i ovde na forumu ne postoji osoba koja bi 60 i kusur strana dobila.

Jača i moćnija... :ROFLMAO: ...najveća sprdnja nacije, bukvalno se svaki građanin Srbije sprda sa njom.

Ovaj početak izjave "Često mi govore kako me moja zemlja ne zaslužuje..." tačno je u stilu Vendi sa onom heklanom kapom u zelenoj garnituri iz 80-ih "Kod mene je u stvari bila potreba za uspehom..." :ROFLMAO:

Ali, ona je drugačija 🙏

Setih se jedne divne pesmice s početka 2000-ih. :)

Samo sto ta pesma od Glorije (inace nase Alanis Morissette zbog kose) nije iz 2000ih nego je iz 1998.

doh-homer.gif

Čim smo saznali za termin starteta rekli smo ahaaa, znači ovo je JK.

Auuuuuuu

Mene je sve vise i vise sramota njene sramote. Znaci ne mogu da verujem kako ona dozvoli da se sve vise i vise ukopava... Prosto osecam takvu nelagodu da je sad vec postalo suvisno reci bilo sta za Karleusu...

Jača i moćnija... :ROFLMAO: ...najveća sprdnja nacije, bukvalno se svaki građanin Srbije sprda sa njom.
Samo se vi sprdajte dok joj plaćate koncerte i albume. Ili misliš da je sama finansirala sve ovo ?

Necu da krijem, volim da slusam Karleusine narodnjake iz 90ih i Za tvoje oci pa Magiju, ali prodto mi je neverovatno kako ova zena pokusava da svaki put probije sto dublji ambis?

Ovo je takav šamar za narod koji jedva preživljava. Slikati Karleušu kako uključuje najvnoviji model Iphone-a. Mada je ona po sebi štetočina, nikome njeno bilo kakvo angažovanje ništa dobro nije donelo - LGBT zajednica na primer. Daće bog pa će doprineti makar malo padu popularnosti vladajuće klike. 🙏

Ovo je takav šamar za narod koji jedva preživljava. Slikati Karleušu kako uključuje najvnoviji model Iphone-a. Mada je ona po sebi štetočina, nikome njeno bilo kakvo angažovanje ništa dobro nije donelo - LGBT zajednica na primer. Daće bog pa će doprineti makar malo padu popularnosti vladajuće klike. 🙏
Da, wow, prvi posle Amerike predstavljamo 15-icu, kakav svetski uspeh, a to što većinski narod bezmalo nekada ne može da priušti ni Vučkov jeftin parizer, nema veze. 💀 Tipična SNS demagogija, a ova osoba mi se svakim novim javnim istupom sve više gadi.

Pa upravo to. Kao kad pričaju o rastu BDP-a, rastu "ekonomije" i sl, a običan narod nema za 'leba.

Pa pazi, žuta Olja joj više nije prepreka, mogu lako da joj nameste PzE ako žele.

To je posebna priča. Bolji smo od Nemačke moš' misliti. Moj rođak koji živi u Nemačkoj i plaća stan 400 evra, a mesečno zaradi oko 3200 evra. Komunalije su malo skuplje, 60 posto prehrambenih artikala je jeftinije nego kod nas. U Beogradu, stanovi se trenutno iznajmlju i za veće pare, a plata-minimalac. Cene hrane i inflacija-otišle u nebesa. Ekonomski tigar, nema šta. 💀

A ludoj Karli je trenutno najbolje da zaveže i da se zavuče u mišiju rupu. Da ima imalo dostojanstva (kao što nema) to bi joj bila najbolja opcija.

Kirije stvarno - to je više neizdržljivo. A tek će skoče sa novim najavljenim poskupljenjem struje.
Ma gde ova da ućuti, kad su joj dali krila (čitaj milione). :(

Back