Samo sto ta pesma od Glorije (inace nase Alanis Morissette zbog kose) nije iz 2000ih nego je iz 1998.Ovaj početak izjave "Često mi govore kako me moja zemlja ne zaslužuje..." tačno je u stilu Vendi sa onom heklanom kapom u zelenoj garnituri iz 80-ih "Kod mene je u stvari bila potreba za uspehom..."
Ali, ona je drugačija
Setih se jedne divne pesmice s početka 2000-ih.
Mene je sve vise i vise sramota njene sramote. Znaci ne mogu da verujem kako ona dozvoli da se sve vise i vise ukopava... Prosto osecam takvu nelagodu da je sad vec postalo suvisno reci bilo sta za Karleusu...Čim smo saznali za termin starteta rekli smo ahaaa, znači ovo je JK.
Auuuuuuu
Samo se vi sprdajte dok joj plaćate koncerte i albume. Ili misliš da je sama finansirala sve ovo ?Jača i moćnija......najveća sprdnja nacije, bukvalno se svaki građanin Srbije sprda sa njom.
Da, wow, prvi posle Amerike predstavljamo 15-icu, kakav svetski uspeh, a to što većinski narod bezmalo nekada ne može da priušti ni Vučkov jeftin parizer, nema veze.Ovo je takav šamar za narod koji jedva preživljava. Slikati Karleušu kako uključuje najvnoviji model Iphone-a. Mada je ona po sebi štetočina, nikome njeno bilo kakvo angažovanje ništa dobro nije donelo - LGBT zajednica na primer. Daće bog pa će doprineti makar malo padu popularnosti vladajuće klike.![]()