Offtopic

Ljubav u zaleđu, Dolina sunca i Najbolje godine... 😍

Ima i ona naša Ljubav i mržnja

Gledao sam pre neki dan Kseniju u remasterizovanoj verziji Oficira sa ružom sa Žarkom Lauševićem. Kako dobar ljubavni film. ❤️
Gde si gledao? Je l' znaš možda da li su sredili i Šteficu Cvek?

Ne znam da li je bilo na InsajderTV ili onaj KlasikTV... A vidim da je na PInk filmu puštaju onu nikakvu. Ne znam za taj drugi.

Ne znam o čemu pre da pričam u offtopicu, baš se galami.

Španjolske sapunice nisam baš gledao kao klinac, sjećam se da sam volio Klon, ali to je valjda brazilska, bilo mi je to tad vrlo zanimljivo xD

Ali zato sam se hrvatskih nagledao, Vila Maria, Ljubav u zaleđu, Zabranjena ljubav 🫶

Danas mi naravno ne pada više napamet gledat te sapunice, a ni ne gledam TV uopće

Poslednja koju sam ja gledao na Pinku mislim da je bila Mariana de la Noce (valjda sam ispravno napisao).

Ne znam da li je bilo na InsajderTV ili onaj KlasikTV... A vidim da je na PInk filmu puštaju onu nikakvu. Ne znam za taj drugi.
Klasik je SBB bez ikakvog objašnjenja ukinuo, još pre par godina.

Pesmu iz Doline sunca sam slao na onu Srboviziju i kad je prošla u finale bilo je zgranutih.

Sanjao sam da me juri neki šakal, uporan da napravi sranja, a ja tokom celog sna proživljavam tenziju jer ga ne vidim gde je.

F7-Vo-E3k-Ww-AAa-X8-Q.jpg

🤭 🤭 🤭 🤭 🤭

Nisam znao da postoji nešto što se zove Sveti novomučenici jasenovački.

• Sad
Reactions: Mrm
Ja se od srpskih telenovela koje su se prikazivale kod nas sjećam one Jelene. Kakav je to isto treš bio, bože :geek: al' je naslovna pjesma predivna!

Super je ta numera "Sada znam" u izvođenju Danice Karić i Dušana Zrnića :)

Back