Ja volim gotovo sve sto je snimila, ali i mene postaje sramota da je slusam bas zbog njenih ispada.Sto je najjace meni se ova njena zadnja dva albuma svidjaju ali vise ne mogu od blama da ih slusam lol
To je kod mene bukvalno isto kao sto kazem i za Dua Ljipu: dopada mi se Future Nostalgia, ali mi se Dua Ljipa gadi zbog njenih politickih ispada.I ja volim Alfu i Omegu al ne volim ponašanje delulu lude Karle.
Ma ne lisavam iz nekog principa nego jednostavno mi ubila zelju.Ma ako ti se sviđaju pesme nemoj sebe da lišavaš zadovoljstva, uživaj u muzici. To što je ona kao osoba poremećena... to je druga stvar.
A nece zaraditi nista od ulaznica. I onda se kao poredi sa Bijonse koja zaradi milijardu dolara od turneje, a ova bukvalno moli i spopada ljude da joj dodju na besplatan koncertKaže Deluluša da će biti 300 000 ljudi na sljedećem koncertu na Ušću
A godinama tvrdila nakon Cecinog koncerta da na Ušće može stati max 60k ljudiA nece zaraditi nista od ulaznica. I onda se kao poredi sa Bijonse koja zaradi milijardu dolara od turneje, a ova bukvalno moli i spopada ljude da joj dodju na besplatan koncert![]()
Joooj, steta sto nema vise tog snimka na Youtube, pa Zlata Petrovic kad je htela da bije Vendi...Vendi bi rekla - Žao mi je Pejo ali moraćeš da prisustvuješ sopstenoj sahrani..U BUDUĆNOSTI!