Jelena Karleuša

Amin.

Meni je ona nepresušni izvor mimova + volim kad postoje ljudi luđi od mene.

Ma ako ti se sviđaju pesme nemoj sebe da lišavaš zadovoljstva, uživaj u muzici. To što je ona kao osoba poremećena... to je druga stvar.
Ma ne lisavam iz nekog principa nego jednostavno mi ubila zelju.

Kaže Deluluša da će biti 300 000 ljudi na sljedećem koncertu na Ušću
A nece zaraditi nista od ulaznica. I onda se kao poredi sa Bijonse koja zaradi milijardu dolara od turneje, a ova bukvalno moli i spopada ljude da joj dodju na besplatan koncert :ROFLMAO:

Pa i priznala je da joj se ne vrati uloženo, njen jedini momenat prisebnosti ove godine.

Ma ko ce da joj veruje bilo sta vise. Ni najveca budala ne bi planirala tako ogroman koncert za dz, sigurno ce joj MTS biti pokrovitelj

A nece zaraditi nista od ulaznica. I onda se kao poredi sa Bijonse koja zaradi milijardu dolara od turneje, a ova bukvalno moli i spopada ljude da joj dodju na besplatan koncert :ROFLMAO:
A godinama tvrdila nakon Cecinog koncerta da na Ušće može stati max 60k ljudi 🤣

Kad je ovako pukla nakon 3 koncerta Prijovićke kako li će tek nakon Miličinog - Milica je pojela za doručak kao gost na njenom koncertu. :ROFLMAO: Vendi bi rekla - Žao mi je Jelena (Pejo) ali moraćeš da prisustvuješ sopstenoj sahrani.. :ROFLMAO:

Vendi bi rekla - Žao mi je Pejo ali moraćeš da prisustvuješ sopstenoj sahrani.. :ROFLMAO: U BUDUĆNOSTI!
Joooj, steta sto nema vise tog snimka na Youtube, pa Zlata Petrovic kad je htela da bije Vendi... 🤣🤣🤣

Pa ona beše i kad je umro napisala - Karma je kučka. Kad će je opet blokirati nalog na twitteru.🙏

Novo veče novi leksikon 😂
1. Omiljena pesma lude Karle?
2. Pesma koju biste rado izbrisali iz Karline diskografije?
3. Precenjena / potcenjena pesma lude Karle?
4. Njen najbolji album po vašem izboru.
5. Sa kim biste voleli da Karla ukrsti glas?

Back