Nisam lud da pisem svakome.Valjda bi te svako blokirao da mu to napises lol isto vazi i za ovo sto joj je omikron napisao
Isto, i to na dva profilaMene je blokirala Maja Nikolic kada sam je u inbox-u pitao da mi objasni kako je Balkanika prosla u finale, a dva meseca pricala kako nece proci![]()
Nisam lud da pisem svakome.
Silvija je za mene bila i ostala kraljica ESCa, ali zena je bar svesna da glumi i da joj je to stejdz persona.Jedno je sigurno, luda Karla bi zajebala Silviju Night kada bi ispala u polufinalu.
Luda je što čita inbox jer je besposlena. Nijedna ozbiljna zvezda to ne radi.Pa nije ni ona luda sto ga je zbog toga blokirala, to hocu da kazem.
Ozbiljne zvezde imaju ljude koji im upravljanju mrežama kako se ne bi blamirale.Luda je što čita inbox jer je besposlena. Nijedna ozbiljna zvezda to ne radi.
Pa baš joj radi.Možda i ovo neko radi za nju.
Ma jasno, zena je hit i glumi ulogu za medalju. A luda Karla ne bi morala da glumi, to bi prirodno izaslo iz njeSilvija je za mene bila i ostala kraljica ESCa, ali zena je bar svesna da glumi i da joj je to stejdz persona.
Ispravno si postupioSto je najjace meni se ova njena zadnja dva albuma svidjaju ali vise ne mogu od blama da ih slusam lol