ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Italija je nesto najbolje sto se desilo Evroviziji (kad su se vratili)
Pa ok, ne mrzim ja zapravo njihove entrije po sebi, naprotiv, uglavnom su mi dobri. Ali hajp koji se stvara oko njih i to svršavanje samim tim i samo zato što je italijanska pesma...
Sve te pesme da ih je poslala neka druga zemlja i da su pevane na engleskom ili nekom drugom jeziku bi prošle u proseku 5 mesta niže nego što jesu, tvrdim odgovorno 🙄😁

Pa ok, ne mrzim ja zapravo njihove entrije po sebi, naprotiv, uglavnom su mi dobri. Ali hajp koji se stvara oko njih i to svršavanje samim tim i samo zato što je italijanska pesma...
Sve te pesme da ih je poslala neka druga zemlja i da su pevane na engleskom ili nekom drugom jeziku bi prošle u proseku 5 mesta niže nego što jesu, tvrdim odgovorno 🙄😁
Ne stvara se hajp kao hajp oko Italije vec oko pjesama. To govore i rezultati na esc-u. A nismo mi krivi sta nemamo toliko prelijep jezik, pa da sve na njemu zvuci prelijepo.

Mozda na planeti majmuna. Meni ono kao neka abitna pesma sa Dore.
Ma nema sanse, poslusaj opet. Sve plijeni emocijom, Svedska ovako nesto nije slala, otprilike nikada

Eto, možda sad posle tate kompozitora i ćerka pobedi na ESC

Švedska mi je dugo bila ovo što je skorije Italija, najomraženija zbog (meni) iracionalnog hajpa 😅
Ove godine su mi svakako oboje za top 5 (ako Swe pošalje Korny), Italija i za top 3, a voleo bih da pobednik ne bude neko ko se trenutno hajpuje za vrh, već neka zemlja koja sedi pije kafu biva hrišćanka i čeka svojih 5 minuta.

Švedska mi je dugo bila ovo što je skorije Italija, najomraženija zbog (meni) iracionalnog hajpa 😅
Ove godine su mi svakako oboje za top 5, Italija i za top 3, a voleo bih da pobednik ne bude neko ko se trenutno hajpuje za vrh, već neka zemlja koja sedi pije kafu biva hrišćanka i čeka svojih 5 minuta.
Ma da, pa da mi tako pobijedi Australija. Ne moze.

Back