Offtopic

Bas imam velika ocekivanja od nje da ce pripremiti pravi spektakl i nadam se da me nece razocarati.
Za koreografije vec postoje naznake da ce biti odlicne. Nadam se da ce i multimedija biti na nivou, da ce scena izgledati mocno, dobri reflektori, ekrani, efekti, dobra pirotehnika. A najvise se nadam da ce kostimi biti dobri posto mi se oni u Cairu nisu dopali. Ali zato je na Karlinom konceru izgledala prelepo pa mi to daje nadu da ce tako biti i u areni.

Prijovićka super zvuči u pop maniru, čak i bolje nego u narodnjacima, ali narodnjaci se više isplate. Što se Micy tiče ne sumnjam da će uložiti ali ja nekako imam odbojnost prema njoj u poslednje vreme, da li zbog crnog oblaka zvanog Karli ili zbog nadmenog ponašanja, lošijeg albuma ne znam. Nemam želju da idem na koncert a i drug mi je rekao da je bilo bezveze u Čairu i da je mnogo više očekivao.

Boooooo hejteru!
Cair je poprilicno traljavo i na brzinu spremljen, a i ta hala je bas stara i ofucana. Bas polazem nade u Beograd da ce zapusiti usta svima i da ce pokazati da je jedan od nasih najboljih performera.

Pa Prijovicka kad je vec na putu ka toj "kuci slavnih i besmrtnih" gde su Čola, Brena i ostali definitivno ce morati u jednom momentu da se igra sa žanrovima vise. Mada ima naznaka i na ovom poslednjem albumu da ubacuje vise pop zvuk

Ipak Prijovićka nekako teži pop zvuku, neka pop muzika sa njenim fantastičnim trilerima - vrh kombinacija.

I ja mislim... Taman da se oda 40 dana Karleuši nakon nove sahrane. 🤭

Napisao sam tamo.

Back