Offtopic

@Anhel je l' bio Kurtić te godine? Saška je imala mnogo bolju pesmu, ali da je neko drugi pevao.

I kuvana noga (ne samo u muzičkom smislu nego u životu) i folirantkinja teška, i snob neopevani...

Rekao sam, a vi kako oćete, ne zanima me... 😌

Saška je imala najbolju pjesmu, ali onaj lajv... :(
Sad sam baš pogledao spisak 2019. mislim da je to najgora Beovizija, nekako učmala, bleda...barem meni...

Wonder Strings and Ivana Vladović - "Moja bol" sam sad video, to mi je ostalo donekle upečatljivo...

View attachment 10625

Šta vas briga za njen privatan život, nije se ona kandidovala za predsednika države već za predstavnika na muzičkom takmičenju...
Pa imala je duplo manje glasova od pobednika na tom muzičkom takmičenju...koje je pritom bilo IZUZETNO SLABO....i nije u pitanju privatan život naravno...hajde da ostanemo na tome da se tebi i nekome dopada i da je našao nešto u njoj i da se meni i nekome ne dopada... :) apsolutno legitimno...

Sad sam baš pogledao spisak 2019. mislim da je to najgora Beovizija, nekako učmala, bleda...barem meni...

Wonder Strings and Ivana Vladović - "Moja bol" sam sad video, to mi je ostalo donekle upečatljivo...
Ne znam, meni je to bila baš fina Beovizija. Naspram onog horror takmičenja iz 2018... Bilo je finih pjesama, Saška, Nensi Bo, Moja bol, Aleksandra Sekulić, Goga Stanić, Majdan, Aritmija, pa i classy Extra Nena...

Pa imala je duplo manje glasova od pobednika na tom muzičkom takmičenju...
s obzirom da je Play radio tada divljao po slušanosti pravo je čudo kako su Nataša i Una imale "samo" 10k glasova.

Realno nije nikakvo merilo tvt te godine.

niti jednu od tih pesama sad ne znam napamet bez podsećanja, kako ide.. :(

Back