Da se ispravim, te godine nismo imali bolji "paket" od Nevene i KruneBolju pesmu te godine na Beoviziji nismo imali, tako da...![]()
Kako znam, znam...Pretpostavljam da je znaš privatno, pa tako govoriš..
Sad sam baš pogledao spisak 2019. mislim da je to najgora Beovizija, nekako učmala, bleda...barem meni...Saška je imala najbolju pjesmu, ali onaj lajv...![]()
Pa imala je duplo manje glasova od pobednika na tom muzičkom takmičenju...koje je pritom bilo IZUZETNO SLABO....i nije u pitanju privatan život naravno...hajde da ostanemo na tome da se tebi i nekome dopada i da je našao nešto u njoj i da se meni i nekome ne dopada...View attachment 10625
Šta vas briga za njen privatan život, nije se ona kandidovala za predsednika države već za predstavnika na muzičkom takmičenju...
Ne znam, meni je to bila baš fina Beovizija. Naspram onog horror takmičenja iz 2018... Bilo je finih pjesama, Saška, Nensi Bo, Moja bol, Aleksandra Sekulić, Goga Stanić, Majdan, Aritmija, pa i classy Extra Nena...Sad sam baš pogledao spisak 2019. mislim da je to najgora Beovizija, nekako učmala, bleda...barem meni...
Wonder Strings and Ivana Vladović - "Moja bol" sam sad video, to mi je ostalo donekle upečatljivo...
s obzirom da je Play radio tada divljao po slušanosti pravo je čudo kako su Nataša i Una imale "samo" 10k glasova.Pa imala je duplo manje glasova od pobednika na tom muzičkom takmičenju...