Offtopic

Ne radi se o tome kakav je neko čovek, nego kako vegetira na estradi bez harizme duže od decenije.

• Like
Reactions: Mrm
Pa neka vegetira, apsolutno mi to nije bitno 😭 pritom ne pričamo o estradi već o nastupanju na Evroviziji.

realno koga boli uvo kakav je čovek van scene, nije to personalni psiholog pa da utiče na ljude.

bitno da dobro pevaš i vladaš scenom, ostalo ćemo se dogovorimo.
U Liverpulu smo igrali ESC kviz, bio je organizovan u jednom velikom prostoru, i sad bilo je po težini, Krunu su stavili bukvalno u najteži krug, niko nije znao odgovor koja je to zemlja i koja je godina, a bilo je 2019. godine.. :/

To tek - 80% njene karijere je Evrovizija, što dečja što seniorska.

• Like
Reactions: Mrm
2018. Ruža sudbine
2019. Kruna
2020. Hasta la Vista
2022. Muškarčina prije livea, ICS nakon
2023. Novi plan, drugi san

2018
1. Biber 2. Saška 3. Balkanika
2019
1. Nevena 2. Ivana Vladović 3. Saška
2020
1. Igor Simić 2. Naiva 3. Bojana Mašković
2022
1. Angellina 2. Zorja 3. Ivona
2023
1. Baloš 2. Angellina 3. Hurricane

E pardon 2022. Origami najbolja prije livea, zaboravio sam, koliko je nebitna jadna Angellina 😭

e ali Serhat od te godine je bukvano bio u najlaksem krugu, svi su znali odgovor.. ahaha, ne zezam se... :D
Pa dobro, nije ni cudno. Svakako nije isti rang klišej ESC banger na engleskom i balada na materinjem jeziku

2018
1. Biber 2. Saška 3. Balkanika
2019
1. Nevena 2. Ivana Vladović 3. Saška
2020
1. Igor Simić 2. Naiva 3. Bojana Mašković
2022
1. Angellina 2. Zorja 3. Ivona
2023
1. Baloš 2. Angellina 3. Hurricane
Ti ne gotiviš Konstry? :o

Baš sam bio uveren da da... :D

Kruna krš pesma? Au e neka te je Petar oterao sa foruma na 5-6 dana

Moja bol je realno bila najevroviznicija pesma (i meni najdraza) ali je falila neka iskusnija pevacica. Zamislite Jelena Tomasevic koliko bi pokidala.

2018 Svilar
2019 Moja Bol
2020 Thea/Andrija
2022 Konstry
2023 Boris/Nadja/Zejna

"Au e neka te je Petar oterao sa foruma na 5-6 dana"

Hoće li se više igra spašavanja završiti, da ne čitam više ovako nešto... 😭

Ma od 2012, sa izuzetkom Bojane zbog harizme (mnogo loša pesma) - nju bih svakako ponovo video na ESC - sve do pojave Hurricane je boranija!

Back