Ljubav, navika, panika

Ne razumem sad kakve su to insinuacije.. Ali svakako će leksikon biti obrisan, da mi se ne sekirate. Ubijete i malo volje za nekom interakcijom i kreativnošću. Sigurno želim namerno da saznam imena, pitanja su bila tako koncipirana jer sigurno partnera nećete oslovljavati predmetima pa s toga sam stavio da mogu inicijali, slažem se donekle nepromišljeno pitanje.

Nemoj pogrešno da me razumeš molim te🙏, @libertà, ja sam bezveze možda napisao "šta će ti", ja sam to mislio više u smislu čemu služi to pitanje, ne da ri izvlačiš bilo šta, taman posla.. 🥺 na primer napišemo P. K., D.V., B.J. i šta sa tim? Nema neku poentu u odnosu na druga pitanja koja imaju.. 🙂

LEKSIKON ZA NAJHRABRIJE

1. Sa koliko godina ste prvi put ustupili u emotivni odnos?
2. Koliko je prošlo najmanje vremena od trenutka upoznavanja i početka veze sa nekim?
3. Koliko vam je trajala najduža i najkraća veza?
4. Da li ste nekada imali "druženje" na jednu noć?
5. Ako morate da izabrete, kojem odnosu iz prošlosti biste dali još jednu šansu?
6. Da li ste nekada prevarili?
7. Da li je vas neko varao?
8. Koji je vaš trenutni emotivni status?
9. Kog partnera/partnerku ste najviše voleli ( možete ime ili inicijale)
10. Da li postoji neka osoba koju biste zauvek izbrisali iz vaše "ljubavne istorije"?
11. Najveća razlika u godinama između vas i partnera bila je..?
12. Da li ste nekada bili u paralelnoj vezi sa više osoba?
13. Da li biste oprostili prevaru?
14. Partner prema kojem ste imali najmanje emocija (ime ili inicijali)
15. Navedite koje osobine treba da poseduje osoba da bi vas osvojila.
1. Prvi put, mislim sa 15-16
2. Hmmm ovoga se zaista ne secam, ali recimo nekih 1-2 meseca, sto se tiče veze.
3. Najduža veza koju sam imao trajala je 7 godina, najkraća oko 6 meseci. Mada ja ona neka vidanja od po 1-2 meseca ne računam u vezu.
4. Jesam.
5. Ni jednoj, kod mene kada je nešto gotovo, onda je gotovo.
6. Nikada nisam prvi prevario.
7. Jeste
8. U vezi
9. M.K.
10. Sigurno bi se po neka našla, ali ne pada mi sada na pamet, tako da računam da je već izbrisana 🤣
11. Ufff, ovo je pitanje bas onako dosta škakljivo, ali biću iskren 🤣 15 godina
12. Ne
13. Oprostio bih, kod mene je sve stvar razgovora i hteo bih da čujem argumente zašto je do toga došlo, pa bih razmislio da li taj neko zaslužuje drugi šansu. Ali postoji jedna stvar u svemu tome, oprostio bih ali sigurno nikada ne bih zaboravio 😉
14. A.R.
15. Pre svega mora da bude iskrena, spontana, da ne glumi nešto sto nije. Moram da osetim pažnju te osobe i da sam joj bitan. Jer kada osetim pažnju i dobrotu druge strane ja se trudim da dam od sebe još vise. Cenim takodje skromnost kod ljudi, pa to takodje cenim i kod partnera, ne volim svađalice i narcise.

Spojler trenutno preskačem, ali nemam problema da odgovorim i na ova pitanja. Razmisliću neki drugi put, da li ispisati te odgovore.

Last edited:
LEKSIKON ZA NAJHRABRIJE

1. Sa koliko godina ste prvi put ustupili u emotivni odnos?
- 16

2. Koliko je prošlo najmanje vremena od trenutka upoznavanja i početka veze sa nekim?
- par dana, manje od tjedan dana

3. Koliko vam je trajala najduža i najkraća veza?
-4 god (sa prekidima), mjesec dana (ostavio me na prvu mjesecnicu, dugo je izdrzo)

4. Da li ste nekada imali "druženje" na jednu noć?
-Da

5. Ako morate da izabrete, kojem odnosu iz prošlosti biste dali još jednu šansu?
-nisam siguran, mislim da ni jednom. Naravno, tu igru igraju razi utjecaji. Kao ljudi, rastemo ili propadamo, sazrijevamo i sl., al mislim da ni jednom jer ipak su deo proslosti.

6. Da li ste nekada prevarili?
-jesam :$

7. Da li je vas neko varao?
-jeste

8. Koji je vaš trenutni emotivni status?
-nestabilan

9. Kog partnera/partnerku ste najviše voleli ( možete ime ili inicijale)
-AP

10. Da li postoji neka osoba koju biste zauvek izbrisali iz vaše "ljubavne istorije"?
-da. Gore navedeni

11. Najveća razlika u godinama između vas i partnera bila je..?
-22 god

12. Da li ste nekada bili u paralelnoj vezi sa više osoba?
-mozda

13. Da li biste oprostili prevaru?
-ne

14. Partner prema kojem ste imali najmanje emocija (ime ili inicijali)
- bivsa cura.

15. Navedite koje osobine treba da poseduje osoba da bi vas osvojila.
-mjesec u vodenjaku, mars u vagi, pluton u skorpiji

Spoiler: 18+
(ko želi neka odgovori)

1.Omiljena poza u seksu?
-od guza do suza lol

2. Koji vam je omiljeni fetiš?
-nisam od fetisa, staromodna sam

3. Da li biste probali trojku?
-da, s petrom i nikom
4. Sa kojim forumašem biste imali seks
-s gore navedenima bih opcio
(ukoliko postoji i ukoliko se poznajete van foruma)

5. Da li ste nekada bili ili muvali se sa nekim sa foruma, a da to zajednica nije znala?
-da, platonski

6. Da li ste nekada koristili seksualna pomagala i kupovali u seksi šopu?
-da, ne
7. Na koju poznatu ličnost ste masturbirali?
-na koju ne
8. Koliko vam je trajao najduži i najkraći seks?
-najduzi mislim oko 10h, najkraci ni minutu

9. Ispričajte neki blam koji ste doživeli u toku seksa.
-ima ih vise. Razbijena glava, pokidan radijator, uhvatila nas policija, zavrsio na tviteru itd

10. Sa koliko godina ste izgubili nevinost?
-13 🙈

Last edited:
Ne treba da brises leksikon, ali mi mozemo da prokomentarisemo, ne vidim problem da se sekiras.
Eto, najhrabriji su vec odgovorili. Svaka cast, decki! 😎

Hvala ti @Niko još sam naglasio da je intimno ali ne vidim poentu pisanja 10 postova ispod oko toga, slažem se da su mi dva pitanja nepromišljena i da nema smisla pisati inicijale ali već je otišlo.. Nikoga motkom ne teram da odgovara. Više puta smo se zezali na račun 18+ teme i mislio sam da začinim nešto kako bi bilo zanimljivije, jer su bile lepe reakcije za leksikone ali džabe.. Iz dobre namere ispadoh stručna komisija za Zadrugu.

Ostali ako budu odgovarali preskočite pitanja o inicijalima , nemaju smisla zaista. bravo Zeleni i Micky 🙏🏻🤗🎉

Back