Aman šokirani smo vašim insinuacijama, a o inicijacijama nismo ni raspravili koje su bile.Sa nameštajem i trljanjem pretpostavljam..![]()

Aman šokirani smo vašim insinuacijama, a o inicijacijama nismo ni raspravili koje su bile.Sa nameštajem i trljanjem pretpostavljam..![]()
4. Sa kojim forumašem biste imali seks? Anhel.
Vodolijina maštovitost ne poznaje granice.A ovo si slagao.. Sigurno postoji neko koga bi stavio ispred mene da stoji u redu...![]()
Ima, nameštaj..A ovo si slagao.. Sigurno postoji neko koga bi stavio ispred mene da stoji u redu...![]()
Ma dosta više s tim nameštajem, uzjašite fotelju i laku noć!![]()
171. Sa koliko godina ste prvi put ustupili u emotivni odnos?
2 dejta, tinder2. Koliko je prošlo najmanje vremena od trenutka upoznavanja i početka veze sa nekim?
pola godine i dva meseca (bio sam samo dvaput lol)3. Koliko vam je trajala najduža i najkraća veza?
da4. Da li ste nekada imali "druženje" na jednu noć?
nijednom5. Ako morate da izabrete, kojem odnosu iz prošlosti biste dali još jednu šansu?
ne6. Da li ste nekada prevarili?
ne (valjda lol)7. Da li je vas neko varao?
sam svoj gazda xD8. Koji je vaš trenutni emotivni status?
nijednog9. Kog partnera/partnerku ste najviše voleli ( možete ime ili inicijale)
pa ne, sve je to deo života10. Da li postoji neka osoba koju biste zauvek izbrisali iz vaše "ljubavne istorije"?
dve godine11. Najveća razlika u godinama između vas i partnera bila je..?
ne bih13. Da li biste oprostili prevaru?
S.T.14. Partner prema kojem ste imali najmanje emocija (ime ili inicijali)
sličan humor i znati stati iza sebe i svojih ideala15. Navedite koje osobine treba da poseduje osoba da bi vas osvojila.
nisam nijednu specifično nikada praktikovao, ali ovako na izgled missonary.1.Omiljena poza u seksu?
obučena u profesorku koja me ocenjuje u školi i ima još jedan koji je možda previše intiman da bih ga odavao xD2. Koji vam je omiljeni fetiš?
ne bih3. Da li biste probali trojku?
niko (ali ne mkd xD), ne verujem da ima tako neko iz moje ciljne grupe4. Sa kojim forumašem biste imali seks
(ukoliko postoji i ukoliko se poznajete van foruma)
Demi Lovato7. Na koju poznatu ličnost ste masturbirali?
nzm iskreno ne merim, ne preterano dugo xD8. Koliko vam je trajao najduži i najkraći seks?
1910. Sa koliko godina ste izgubili nevinost?
Stanija TobrojevićS.T.
već sam ti otkrio JMBG, ne teraj me da i broj lične karte otkrijemStanija Tobrojević
Hahaha opuštenoPoky , izvini ja sam bio ubeđen da si ti gej..
Dobro, dobro, Samanta Tina, ajde...već sam ti otkrio JMBG, ne teraj me da i broj lične karte otkrijem![]()
![]()
![]()
ko nije?7. Na koju poznatu ličnost ste masturbirali?
Na Aleksandra Vucica.