Offtopic

Meni je ptičica rekla da si ti glavni razlog što vas je Olja sve najurila iz studija. I zbog toga, odnosno tebe, nismo mogli biti prisutni u studiju tokom finala ali i bolje, bilo je ipak bolje druženje tamo u hodniku pored video bima.
E pa pogrešno ti je rekla ptičica...pitaj je ponovo.... :ROFLMAO:

Šta bre rešeta, nije smeo od srama da se pojavi za finale ovamo u hodniku.

Iskreno, i sledeće godine se nadam da ćemo se tamo družiti tokom oba SF i F, samo da ne navijamo za lošeg kandidata poslati u Malme

Šta bre rešeta, nije smeo od srama da se pojavi za finale ovamo u hodniku.

Iskreno, i sledeće godine se nadam da ćemo se tamo družiti tokom oba SF i F, samo da ne navijamo za lošeg kandidata poslati u Malme
Nadaš se da ćeš gledati u hodniku finale PZE? E blagooo tebi.. 😌

Izgleda da su Izraelci bombardovali međunarodne aerodrome u Damasku i Alepu. 🤡

thriller-michael-jackson.gif

Izrael koristi beli fosfor u Gazi i Libanu:
https://www.danas.rs/svet/sto-je-beli-fosfor-oruzje-koje-izrael-koristi-u-gazi-i-libanu/

Potvrda Vašington Posta:
The video, which was verified by The Washington Post, shows two artillery shells fired in quick succession toward the target. When the artillery-fired munition explodes, the white phosphorus automatically ignites in the air, creating white lines followed by a thick smoke.
https://www.washingtonpost.com/world/2023/10/12/white-phosphorus-israel-gaza-strike-video/

Kraj jedne ere? Ili početak rata Arapski svet vs Izrael?

Ovo će dodatno destabilizovati već krhko tržište nafte, najebali smo svi.

Ovo što radi Izrael je kršenje svih mogućih međunarodnih prava. Ovo je genocid, etničko čišćenje na delu. U Tel Avivu transparent "Pobeda će biti 0 Palestinaca u Gazi". Zvuči poznato?

Navodno su dali BOLNICI 2h da se evakuiše. Napadaju bolnicu, to nije radio ni Hitler.

Toliko su mi se zgadili da čak razmišljam da pobrišem svu njihovu muziku iz Spotify-a.

Zašto se čudiš? Evropa je odavno Američko- izraelski protektorat i kolonija koja nema svoje mišljenje i stavove (donekle jedino Mađarska i Srbija su zemlje koje vode polu- slobodnu politiku)... Mene zabrinjava što ostatak sveta (Rusija, Kina, Lat. Amerika, Afrika i Arapske zemlje) ćute...!!!!!! Jel taj Izrael zaista vlada svetom i da li ga se svi plaše? IDtknw

A beskičmenjačke Ujedinjene nacije snažno apeluju.

Ja ne mogu.

Ali od njih tek nisam očekivao ništa pametno, ne kapiram smisao te organizacije odavno.

Back