Offtopic

I Dado najavio album 25.10. Ne pamtim kada je bilo više albuma nego ove godine (Karleuša x2, Maja, Ema Radujko, Edita, Šerifovićka, HCN, Prija, Tea, Devito, Mladenovićka, Jala i Buba, Darko Lazić, Emir Đulović, Severina, Peđa Jovanović, Matija Cvek, Sara Jo, Kendi, Milica Pavlović, Aleksandra Matrix, Bojana Vunturišević) 22 albuma + Dadov i Vučićkin koji sigurno izlaze do kraja godine 😆

Izgleda se estrada osmelila pa izbacuje albume, vidim i da je Andreana Čekić najavila album, a i Voyage, Rada M, Seka, Dara, Sandra Afrika, Todorovićka, Viki i Ceca, Ana Bekuta, Teodora.. Će izginemo u vodu. Jako random pamtim ove informacije i svuda mi iskaču tipa intervjui sa pevačima pa upamtim xD. A od svih ovih albuma da li ima 5 kvalitetnih i smislenih , mnogo pesama.. a malo kvalitetne muzike iskreno 😏

Samo što sam ovo napisao izlazi mi i intervju Barbare Bobak koja najavljuje album u novembru takođe 😆 hit.

Blanka Stajkow ulazi u povijest kao posljednji rezimski predstavnik?! Mmmmm🥰
Ljudi, ja iskreno ne verujem da bi onaj mrsavi sa OGAE Second Chance-a bolje prosao od Blanke, Jan se bese zvase...
Jeste on bio jako zanimljiv i interesantnu dikciju tokom pevanja i nastup ali opet i nije bas imao cist glas, plus i nije bas refren imao dobar, tacnije refren mu je bio prazan.

Koliko god preko veze progurali Blanku, opet treba Poljacima skinuti kapu kako su fantastican marketing napravili oko nje tako je uguravsi na visoko 3.mesto u polufinalu. Taj 'Bejba' fazon, pa to ju je lansiralo van Bottom5, plus potpuno su izbacili 'sise i dupe' fazon i fokusirali se samo na njenu lepotu i sve su to nekako uspeli da uguraju u 'lepu skromnost', i ko bi rekao da ce Poljska bolje proci od nas na ESCu? Realno niko.

Ali, marketing je cudo, i verujem da neki forumas ako se bavi marketingom ovde ce potvrditi moje reci da su na konto toga oni i prosli 'dobro' s obzirom na jako nizak potencijal

A zanima me ovo da li će ljudi iz Mladenovca reći da su oni Beograđani?Znam da npr Zemunci (uglavnom) ne vole reći da su Beograđani.

Ja bih voleo da mi neko objasni razliku izmedju ljudi iz unutrasnjosti i ljudi iz spoljasnjosti u odnosu na ljude iz Beograda?

A zanima me ovo da li će ljudi iz Mladenovca reći da su oni Beograđani?Znam da npr Zemunci (uglavnom) ne vole reći da su Beograđani.
Pa to je sve stvar prestiža. Između Zemuna i ostatka Beograda vlada jaz i rivalitet, a naročito Zemunci kao uglavnom starosedeoci ne vole "došljački" Novi Beograd koji je na istoj strani Save.
Što se tiče Mladenovca, većina ljudi koje poznajem odatle ne voli Beograd i sebe smatraju Šumadincima. :)

Jezivo zvuči podatak da 25% Srbije živi u BG-u, jezivije od apsolutnih brojki. Ali nije samo tako kod nas.

Back