Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislim da preterujete sad, dijaspora u vecini slucajeva glasa samo za svoju maticnu zemlju. Kad im se ne svidi pesma, onda jednostavno ne glasaju i bodovi izostanu. Niko nije uzeo nicije glasove. I da nije bilo Leta 3 i Joker Outa, Srbija bi opet isto prosla. Ja sam pre ocekivao bodove od zemalja u kojima nemamo dijasporu ali ni toga nije bilo...

Da ja sam na zalost video kad smo izabrali Luku da necemo dobro proci zbog mracne pesme a onda zbog Lukinih krindz pokreta i loseg vokala

Dijaspora su uglavnom seljoberi, slabo tu može da prođe beogradsko-novosadski alt podrum

Pa dijaspora je podržava prilično alternativnu Konstraktu. Tako da može prođe svašta kod dijaspore, ali Luka je jednostavno bio loš izvođač i nije uspeo da proda svoju pesmu ni dijaspori ni strancima i dobili smo šta smo dobili.

Pa dijaspora je podržava prilično alternativnu Konstraktu. Tako da može prođe svašta kod dijaspore, ali Luka je jednostavno bio loš izvođač i nije uspeo da proda svoju pesmu ni dijaspori ni strancima i dobili smo šta smo dobili.
Rekao bih da je Konstrakta dobila glasove na foru "ova otišla tamo da tera šegu". Nju nekako ne mogu ni u jedan kalup da stavim niti da izvlačim paralele, jer je fenomenološki naš najjači predstavnik u istoriji, a jedan od najupečatljivijih u istoriji same Evrovizije.

Šteta što nije imala momenat na svojoj strani, i sve to što je bilo sa Ukrajinom. Mogla je u nekim srećnijim okolnostima da bude pobednik.

Šteta što nije imala momenat na svojoj strani, i sve to što je bilo sa Ukrajinom. Mogla je u nekim srećnijim okolnostima da bude pobednik.
Ja baš nekako mislim da se desila u pravom trenutku, onda kad je trebalo, da nam malo digne moral po pitanju ESC-a. Bez obzira što nije pobedila, kockice su se sklopile odlično.

Iz tog ugla da. A opet, da je bila ranije, bilo bi previše čudno za to vreme.

In Corpore Samo - pobednička pesma ESC 2072. 😂

podržali su Konstraktu zato što su osetili hajp kod kuće

za Lukca je hajp jenjavao, a i zadesilo nas je početkom maja to što nas je zadesilo što je takođe uticalo na celokupnu atmosferu

Ja baš nekako mislim da se desila u pravom trenutku, onda kad je trebalo, da nam malo digne moral po pitanju ESC-a. Bez obzira što nije pobedila, kockice su se sklopile odlično.
Ako izuzmemo sve oko pobede Ukrajine, Konstrakta je dosla kad treba i ucinila Torino jos boljom nego sto je to takmicenje bilo.

Pa da, očekivano. Samo sa modernim prizvukom vjerovatno, a to ako se uradi dobro, može baš jaka priča da bude.

Shadows of Forgotten Ancestors (Anđela's version)

Ma neće, fanovi čak i prizivaju da pošaljemo neku etno baladu
Ne mislim na muzicki stil nego da ne bude neka potpaljivacka pesma, mislim da stvarno nije trenutak da posaljemo tako nesto.

Status
Not open for further replies.
Back