Nisam TikTokerka, ja sam instagramuša.Eno je na TikToku, piši joj tamo...
ta dva su na dugom štapu, a ovaj treći pogotovu+Buc Kesidi i Bojana Stamenov mozda. Onaj ludak je spominjao i Teyu Doru.
šta kaže dijaspora?mislim ako je trenutno takva konkurencija od ovih poznatijih msm da ce se tu borba vrtiti sig izmedju Breskvice i Zorje za ESC
Zavisi od toga ko ima veću familiju u dijasporišta kaže dijaspora?
pa kao sto i sami znate u Becu je dosta nasih ali po svemu trenutnom su 2 najatraktivnija imena njih dvešta kaže dijaspora?
Pa i Tijana bi vjerovatno ostala bez bodova u finalu, dobila je 6 od austrijskog tvt, tako da su sve šanse da bi bila 0 da je prošla. Ili baš baš nešto sitno, jer je i tad Žak uzeo tu glasove.Ali mi je fascinantno to da je Luka prvi srpski predstavnik ikad koji nije dobio ni bod od Austrije. Pa cak je i Sanja 2016. koja je bila relativno nepoznata tad dobila 4 boda.
Let 3 je uzeo dosta naših glasova, nešto manje i Joker OutAli mi je fascinantno to da je Luka prvi srpski predstavnik ikad koji nije dobio ni bod od Austrije. Pa cak je i Sanja 2016. koja je bila relativno nepoznata tad dobila 4 boda.
I Albanci isto.Let 3 je uzeo dosta naših glasova, nešto manje i Joker Out
Pojedini ljudi u Srbiji bi se šokirali kad bi saznali da naša dijaspora glasa za Albaniju.... možda su to samo poreklom Albanci iz Preševske doline i Bošnjaci iz Sandžaka...I Albanci isto.