Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
A gde je Doris Bizetić - Nygrin? Kakav konceptualni potencijal za PZE.
Pišite joj da se prijavi, mene je blokirala još kad su bile poplave.
doris-bizetic.gif

+Buc Kesidi i Bojana Stamenov mozda. Onaj ludak je spominjao i Teyu Doru.
ta dva su na dugom štapu, a ovaj treći pogotovu

mada su mi sve vajbovi da će i Lena Stamenković (sa JESC) da se prijavi, bilo je priče da će već prošle godine

mislim ako je trenutno takva konkurencija od ovih poznatijih msm da ce se tu borba vrtiti sig izmedju Breskvice i Zorje za ESC

Pa ne znam što je čudno što se dijaspora nije povezala sa Lukinom pjesmom i nastupom, otišli su i oni za Let3 kao što često hrvatska dijaspora u tim zemljama više glasa za Srbiju nego za Hrvatsku.

Dijaspora i komšiluk su nas i ugurali u finale ove godine i na tome im hvala još jednom, nema im se šta zamjeriti

Ali mi je fascinantno to da je Luka prvi srpski predstavnik ikad koji nije dobio ni bod od Austrije. Pa cak je i Sanja 2016. koja je bila relativno nepoznata tad dobila 4 boda.

Ali mi je fascinantno to da je Luka prvi srpski predstavnik ikad koji nije dobio ni bod od Austrije. Pa cak je i Sanja 2016. koja je bila relativno nepoznata tad dobila 4 boda.
Pa i Tijana bi vjerovatno ostala bez bodova u finalu, dobila je 6 od austrijskog tvt, tako da su sve šanse da bi bila 0 da je prošla. Ili baš baš nešto sitno, jer je i tad Žak uzeo tu glasove.

Let 3 je uzeo dosta naših glasova, nešto manje i Joker Out

Status
Not open for further replies.
Back