Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Bukvalno. Svake godine ista prica i na kraju pobedi tipa Mirjana iz Novog Pazara.

2019. smo mi bili u manjini na forumu koji smo prepoznali Neveninu krunu, ako se dobro secam

Da, nas par nakon pjesama, ali mislim da je onda i većina nakon nastupa bila za nju.

Zato sam rekao da je bitan konsenzus među fanovima, jer dobro prođemo samo ako se dogovorimo.
Pre ta čno

Srpski forumaši, ujedinimo se, hoćemo top 10 sledeće godine!

I ona je za ujedinjenje!

maja-nikolic.gif

Ova devojka "M.ira" deluje baš gotivno i prvi put čujem za nju i ne zvuči loše! 🤔
A ovako me malo podseća na onu devojku Bidžovan ako znate na koju mislim, slične su i po izgledu i govoru što je kul 😂

Koliki je bio broj neobrađenih prijava prošle godine, tj broj prijava pre nego što se eliminišu neispravne i tako to, bruto broj???
Ovo sa slike je za sada stanje za ovu godimu
Screenshot_20231101_233418_TikTok.webp

Isto mislim, ovu novu neću pustiti više vjerovatno, ali prethodne su joj odlične pa imam povjerenja u ovo što radi i kako se priprema

Iskreno imam neki osjećaj da će Breskvica u jednom trenutku samo da nestane i da će postati totalno neprimjećena, kao i Katarina Grujić npr. Ne sviđa mi se ta nedefinisanost i ono malo ću ovo malo ću ono raditi. 🤷🏻‍♂️

Status
Not open for further replies.
Back