252. FSC - Amerovizija

Evo mojih američkih pesama, ima tu par međunarodnih dueta, ali sam ih uvrstio u listu. Interesantno da sam na novom forumu samo dvaput slao pesme iz Amerike.

Od 129 učešća samo 14 američkih, mislio sam da je bilo više.

125. The Band Perry - Done 14. mesto
132. Gavin DeGraw - Fire 14. mesto
157. Naughty Boy & Beyonce - Runnin 1. mesto
169. Sergio Mendez ft. Black Eyed Peas - Mas Que Nada - 17. mesto
175. KYGO ft. Parson James - Stole The Show - 4. mesto
178. LP - Muddy Waters - 12. pf
192. The Neighbourhood - Scary Love 12. pf
199. Imagine Dragons - Believer (Fairlane Remix) 4. mesto
204. Keala Settle - This Is Me 10. pf
216. Sam Martin - It's gonna get better 10. mesto
219. All Time Low - Good time low 16. mesto
222. John Legend - Preach 5. mesto
.................................................................................................
231. KHS & Andie Case - Champions 2. mesto
241. ZHU, Nero - Dreams 13. pf

Last edited:
Prosla prijava, zadovoljan sam!
Zanimljivost jedna koja mi je pala napamet, skoro sam na poklon od Ace Seltika dobio jednu knjigu, zove se Kuca od pesama i svako poglavlje prestavlja po jednu pesmu i donosi neku malu pricu o pesmi ili izvodjacu ili nesto zasto je Aci ta pesma posebna. Jedno poglavlje govori o mom predlogu za ovaj FSC i donosi jednu zanimljivu pricu koje sam se setio dok sam trazio predlog, ko procita lako ce shvatiti o cemu se radi :cool:

Ja od kada sam dobio zadatak tragam i tragam.. Sve varijante koje sam želeo ne mogu da pošaljem, a nabasao sam na tako dobre pesme.. Pitanje je hoću li išta naći 😂

Samo Dua Lipu izgleda zmija nije ujela. :LOL:
Zmija zmiji oči ne vadi xD
A slažem se da Tejlor ima dobre pesme, ne znam toliko njenu diskografiju, ali od onog što sam čuo/znam ima i dobrih i loših. Svakako da glas ne bi dobila zbog imena

Bukvalno, neke njene pesme su mi zaista jako dobre i svakako su na plejlistama. Ne kapiram zašto bi iko stavljao ime i popularnost kao negativnu referencu u odnosu na pesmu, ali okej.

Obožavam kako uspevamo 15 godina da se vrtimo oko apsolutno istih 5-6 tema za razgovor. Treba umeti to. ❤️

7.jpg

Nakon Oklahome Bilja je posetila spomenik na Planini Rašmor, gde su u kamenu uklesana 4 bivša predsednika SAD - Džordž Vašington, Tomas Džeferson, Teodor Ruzvelt i Abraham Linkoln (redom s leva na desno).

Ostalo je još mesta u kamenu, samim tim - još mesta da se nečiji lik ugravira. Šta mislite ko bi mogao da bude peto lice Planine Rašmor?

Da li se ova Biljina ekskurzija finansira iz državnog budžeta ili je u pitanju sponzorstvo?
Biljanine putešestvije su finansirane donacijama Pohatanske dijaspore širom sveta, specifično u Čikagu.

Kakva nam je statistika, volimo Pohunske statistike?
Bitnare
Midare
Podrumare
Dobili tezgu posle pola veka
Ne sluša ih ni rođena familija

Bitnare (100 miliona +)
10x

Midare (10 miliona - 99 miliona)
7x

Podrumare (1 milion - 9 miliona)

4x

Dobili tezgu posle pola veka (100 hiljada - 999 hiljada)
6x

Ne sluša ih ni rođena familija (manje od 99 hiljada)
3x

Back