252. FSC - Amerovizija

Nesa Baret bi lagano mogla da se pojavi i na ovom izdanju.

Anastasia je ponovo pomešala pilule i pomislila da se radi o Trampovoj izbornoj konvenciji a ne Ameroviziji.

karenwalker-trump.gif

scena (2).webp

Finalni radovi na sceni u Las Vegas Areni se privode kraju, a danas je bila i proba svetala i LED banera.

Scena ima duboku simboliku otpora Pohatanskog naroda i njegovog istrajavanja u svojoj vekovnoj borbi.

Hvala @Petar na idejnom rešenju ove scene.

Ja sam poslao nesto sto ce ostati neshaceno ali ce biti bar df. Nadam se da ce sto vise vas pazljivije slusati pesme.

Iskopao sam nekako pesmu,i prijavio iako ne verujem sto posto u nju ali ajde, mora se dopuniti špajz sa novim namirnicama, doduše iz drugih stejtova su pa nije moglo :D Ide didule!

Stigao nam je snimak stand-in probe od organizatora, dobili smo ono što smo i tražili i neće biti većih korekcija!

*ispadnu*

Nina Hagen je sa domaćinima plemena Pohutan oprobala nove halucinogene pečurke koje su joj ponudili u znak dobrodošlice te je krenula najrandom da promoviše pesmu po FSC Village-u. Kažu da je publika iz plemena bila oduševljena te se nada da će nam doneti još jedno finale. Trenutno smo u istom kampu sa zelenom ambasadorkom u ljudskom obliku.

tumblr_msmms8v6Yq1sfuts6o1_400.gif

Back