Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja to nigde nisam rekao, samo smatram da je meni pesma bolja nego ovi što su imali...

A Zdob și Zdub svakako i jesu za "sirotinju"

Ja to nigde nisam rekao, samo smatram da je meni pesma bolja nego ovi što su imali...
kod takvih pesama je više atmosfera, a manje muzika. Dakle do energije izvođača.

Nek se prijave, ako uspeju da nahajpuju mase sigurno da ćemo to prepoznati, pa "Trenuletul" smo dali 12 poena tvt.

Pa ni Tropico Band nije kao što je nekad bio, komentarisao sam samo tu određenu pesmu u to vreme kada je objavljena...

Neko rece da bi ona bila dobar predstavnik pre nekih 15ak godina ali danas ne.

Goca Tržan bila u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, kaže da je fino zaživela njena pesma sa kojom je htela na nacionalni izbor za Evroviziju, ali sad se neće prijaviti jer ipak nije to njen "cup of tea", voli da proprati i navija, ali da ima i dosta mladih koji bi mogli da se oprobaju. Ona voli festivale, ali ne toliko u takmičarskom smislu, već više da putuje, pa se našalila da bi RTS mogao da organizuje negde van Beograda, pa se možda i prijavi.

Julijana Vincan je pričala o nastupima sa ABBA Real Tribute Bendom i podsetila se svog nastupa sa PZE-a, kaže da joj je to super iskustvo i da bi volela da se vrati na festival.

Ana Milenković za sada ne planira da se vrati muzici, pa ni na PZE, sada je više u ulozi majke, iako ima spremne neke pesme koje je komponovala.​

Da izvinete meni se s*re od takvih pesama. Može neki etno bop, ili neka etno - pop balada.
A Gocika sujetarka i dalje ne mož' da preboli što nije poslala dovoljno konkurentnu pesmu. Njena šoljica čaja je da uči jutjubere i pušta otrov na HCN. Koliko volim nekada tu njenu energiju toliko me nervira kada krene da pljuje PZE indirektno ili ESC.

Status
Not open for further replies.
Back