whisky
Ekspert
Ali stvarno bi mogao da postane viralan kao Moldavci sa harmonikomIskreno ja bih pre slao MC Stojana nego Breskvicu na ESC lol
Ali stvarno bi mogao da postane viralan kao Moldavci sa harmonikomIskreno ja bih pre slao MC Stojana nego Breskvicu na ESC lol
Well, he brings turbo to turbo folk.Nisam znao da je Stojan sad u elektro fazonu, zar nije on ranije bio turbofolker?
Lele... "Sve ja to postujem, svaka rec ti na mestu, samo to "da me gledas ko sestru", samo to. To ti ne oprastam..."
Peva li ona jos uopste?
On je samo podelio poziv da se ljudi prijave na konkurs, tj. promoviše PZE, kao što su to uradili još neki pre njega, poput Željka Vasića i Princa. To nije dokaz da se i on sam prijavio.Story na insta koji je podelio i rts-ov profil
miloše dosadan si, rekao je "a mi se možda vidimo na festivalu" na kraju snimkaOn je samo podelio poziv da se ljudi prijave na konkurs, tj. promoviše PZE, kao što su to uradili još neki pre njega, poput Željka Vasića i Princa. To nije dokaz da se i on sam prijavio.
Ima sanse da je pisao pesmu nekome, ali ja se ne bunim i da ga opet vidim kao performer.miloše dosadan si, rekao je "a mi se možda vidimo na festivalu" na kraju snimka