Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Mislim da se i Ognjen Amidžić jednom zgražavao nad tim koliki je uspeh postigao a on ga promovisao kao neku sprdnju sa Bičuj me. 😄

Kolko je Stojan bio perverzan lik u pocetku da je to strasno, sva sreca pa je batalio to.

A necu da gresim dusu, slusale su se njegove pesme krisom. Krili se od roditelja. Pa i ja.

On je karijeru počeo iz sprdnje, i to je tako. Nije kao da ga nešto obožavam, ali poštujem rad i trud. Mogao bi on da bude viralan, da izazove reakcije ali iskreno sumnjam u njegove vokalne sposobnosti. I ta viralnost bi se verovatno zadržala samo na Balkanu, tako da nisam siguran koliko bi on bio dobar kandidat za ESC.

Story na insta koji je podelio i rts-ov profil
On je samo podelio poziv da se ljudi prijave na konkurs, tj. promoviše PZE, kao što su to uradili još neki pre njega, poput Željka Vasića i Princa. To nije dokaz da se i on sam prijavio.

I ti si dosadan. Svi oni se naravno mogu naći na festivalu, neki u takmičarskom, a neki u revijalnom delu. Nije isključeno i da se takmiče i Željko i Princ, ali fanovi preteruju i pomisle za svakog ko spomene reč Evrovizija, da se prijavio na konkurs za PZE.

Naravno, bilo bi lepo videti ga, bilo kao izvođača ili autora. Samo treba imati realna očekivanja i voditi evidencije shodno činjenicama, a ne raznim pretpostavkama kako bi pojedinci hteli.

Dakle, beše potvrdili su da planiraju da se prijave Maja Nikolić, Sestre Gobović, M.ira, Breskvica, Nadia, Baloš.

Potencijalno zainteresovani za učešće na nacionalnom izboru u naredom periodu, dogodine ili neke naredne: Zorja, Princ, Filarri, MC Stojan, Boris Subotić itd.

Ok, mada mislim da poneko ime sa tog spiska možda i izostane, posebno od onih koji su potencijalno zainteresovani. Pričalo se i da je Ema demantovala, a i neki su na tom spiska ne znam ni ja odakle izvučeni, ali neka ih, videćemo na kraju šta će biti. Još da prizovemo Joksu i Ivanu Jordan :love:

Status
Not open for further replies.
Back