Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
A sto se ne prijavi Bojana Vunturisevic?
Izvinjavam se ako je vec bilo price na ovu temu.

^ Imam neki utisak da nju ne privlači takmičarski deo (a i sećam se da je sama nešto slično izjavila za naš BBC) i da bi verovatno više uživala kao član delegacije tj. kao autorka. Takav vajb sam dobio i slušajući je u intervjuima sa Sarom. To je sve bilo pre par godina i nije isključeno da sada drugačije razmišlja, nakon izleta na PzE. Možda opet bude u autorskom timu, ko zna.

• Like
Reactions: FFM
Je li šala ili se Mc Stojan stvarno prijavio? Nigde ne mogu da pronađem ništa o tome na netu?

Pitaj ga, možda ti odgovori sa "gili, gili, zum, zum".

Zna li neko da li se oglašavala Zorja negde (tiktok/insta/ili u porukama), da li je sigurno prijavila pesmu na konkurs za pze24?
Znam da je negde ranije pomenula da najverovatnije hoće, ali nije bilo skroz sto posto... ili možda ove godine pokušava da pravi manji hajp nego prošli put da joj se ne bi obilo o glavu... 🤔 ne mora nužno pobediti, ali bih voleo zbog nje da prođe super i konačno ubode hit!

Zorja je utihnula skroz poučena lošim iskustvom od prošlog puta. Mislim da će na bum samo iznenaditi sa pesmom. Ona je rekla da će se sigurno prijaviti ali nije zvanično potvrđeno. Što se Stojana tiče, ja sam video na Tiktoku video vezan za ESC a neko kaže da je kačio na stori i da je napisao da je poslao pesmu. Svakako i "moj" spisak nije potvrđen sto posto, samo skupljam što sa foruma što sa drugih mreža i objedinjujem. Ne uzimajte sve da je 100 % što se pročita. Ima mnogo tračeva kao i uvek.

Pa nije Zorja ni tako lose prosla, trece mesto u onako jakoj godini je sasvim solidan rezultat. Imala je tu neku svoju fan bazu koja je hajpovala. Sumnjam da ce imati bolji plasman nego na PZE 2022, ali neka proba.

Što bi Zorjin hajp od prošlog puta bio negativno iskustvo, devojka zapalila mase, preko dva miliona jutjub pregleda, treće mesto iza dve pesme ispred kojih realno nije mogla biti, apsolutna pozornost eurofanova i to sve sa debitantnskom pesmom. Zvezde Granda jesu boost, ali ne preterani i bez pesme ne znače ništa.

Realno je sve odradila perfektno, a Konstry i Sara Jo su preveliki zalogaj za bilo kojeg takmičara od povratka Beovizije / PZEa.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back