252. FSC - Amerovizija

Šta nam kažu zvezde, Nina Hagen? @Bebi
Četiri vodolije ispadoše iz istog (prvog) polufinala, a samo jedna ostade da nam odbrani čast! :oops:

Šta nam kažu zvezde, Nina Hagen? @Bebi
Četiri vodolije ispadoše iz istog (prvog) polufinala, a samo jedna ostade da nam odbrani čast! :oops:
Nisam ni provalio isprva da smo astrološki podbacili! :oops: Nemam očekivanja da ću odbraniti čast u finalu jer ovog meseca su nam manje povoljne energije koje dolaze od Bika i Škorpije, njima su veoma povoljne, pa samim tim mi Vodolije stagniramo u nepovoljnom položaju. :(

Nicole, Dan i Ariana dostojanstveni predstavnici Rakova
(sigurno sam još nekoga izostavio)

Sam glasao, finalisti iz prvog pfa su ipak popravili utisak o izdanju, tako da je jako finale, par pesama steta sto su ostali bez poena. Cak mi se i 12ica iz pfa malo spustila.

Posledni 5 pobednici

Niko
Stole
Bebi
Stole
Niko
? (Bebi???)

1958d66d5419a186395c2fcc438f47ee.jpg

Očekujem opet neki random dvocifreni plasman, iako su komentari uglavnom bili dobri.

Biću neskroman, ali biću, ali mislim da možda mogu u top 10, jer pratim niz svojih plasmana ispadanje - top 5/6, pa neka se nastavi i sad

Ostali su @Endrega @Filhy @Kakashi @Milos-S (ukoliko sam nekog od pomenutih propustio da upišem nek mi šibne poruku)

Inače nam iz nekog razloga crkao Office365 i neće da nam uđe u Excel pa smo se prebacili na Sheets, tako da vrlo moguće da ću u tom formatu slati rezultate nakon priredbe

Back