252. FSC - Amerovizija

darijakisic-darija-kisic-tepavcevic.gif
Ovaj gif me podseća na vreme Korone, ovu smo emisiju svi gledali i komentarisali. 🥺 Ceca i Mitrović su režali i lajali na Čedu, on ništa manje glasan, a mirco sažaljevao ovo "nevinašce" koje ispade itekako umešano u korupciju.

Šalu na stranu, i ja sam za to da se što više srpskih reči koristi u govoru kad je moguće. Nama koji radimo digitalne poslove, još sa stranim klijentima, uđe u govor sve i svašta iz engleskog jezika... Ja se trudim da ne usvajam ništa od toga. Postoje ljudi koji preteruju i koriste čiste engleske reči umesto srpskih bez ikakve potrebe.

Citam kako ste svi zadovoljni sa pesmama, pa se pitam da nisam pogresio temu? 🤔 😁 Mislim, nista lose, samo mi je cudno da sam jedini, koji se izjasnio.

A ima sigurno još nekome kome nije leglo izdanje, samo se nisu oglasili .. i meni jedno izdanje gde sam čak i bio finalista nije leglo

Sad je ovom forumu ostalo jos da spasava pravopis. Neki ljudi se stvarno nemaju cime baviti

Meni je polufinale generalno bilo lose, a finale kad se sve sabere je dobro, ne bih rekao najbolje, a niti najgore, neka zlatna sredina ovogodisnjih izdanja.
Blago sam sokiran kome sam dao 12 o_O
Ocekujem neko 16.mesto i sve preko cu smatrati dobrim rezultatom na ovom izdanju.

Lele...

Tinte i Filhy se takmiče ko je posebniji. 😍
Mozda tako ispada, ali ne volim po svaku cenu da se uklopim sa sredinom ako imam totalno razlicito misljenje.
Mene ne čudi kad se setim kako si rangirao Dramatične ESC Balade 🤭

Slovačka 2009 1st
Poljska 1996 2nd
Rumunija 2002 3rd
....

Srbija 2007 18th
Da. To mi je jedna, ako ne i najbolja pesma na Evroviziji.
Na nemačkom se porodica morskih bića gde pripada lignja kaže Tintenfisch, možda to objašnjava neke stvari.
Moracu da izguglam, da procitam o tome.👍

Back