Niko
Ekspert
One su fanovi Evrovizije.Sestre Gobović ako ste ovde, oglasite se! Imaćete podršku Foruma!
Mozda je jedna od njih Arsenic
One su fanovi Evrovizije.Sestre Gobović ako ste ovde, oglasite se! Imaćete podršku Foruma!
Hint : CrveniOne su fanovi Evrovizije.Sestre Gobović ako ste ovde, oglasite se! Imaćete podršku Foruma!
Ovu treba izbacit iz studija i ne treba joj dati mikrofon .Majče polako priprema stajling za PZE 2024!
Ovo je stvarno krindž
Just FriendsGledao sam sinoć neku stariju rom com parodiju i ima neka luda pevačica koja me je toliko podsetila na Maju
View attachment 12310
Anna Faris. Glumila je i u Mrak filmu, obožavam jeJust Friends
Genijalan film
NE.Šta je tu krindž? Izgledaju kao vedre devojke sa proplanka koje se njišu dok vetar duva, a glas im doseže daleko preko brda, mora i gora, šireči ljubav i ljupkost.
Obožavao sam parodije sa njom, ne znam kako sam uspeo da preskočim ovaj film.Anna Faris. Glumila je i u Mrak filmu, obožavam je
To mi se ne svidja nimalo. Bas zelim da je vidimZorja trenutno snima lajv na Tiktoku i ima hiljadu pitanja za PZE i na jedno nije odgovorila, između ostalog ni na moje. Inače dve takmičarke iz IDJ show-a idu kod nje na časove pevanja: Sara i Sanja. Znači Zorja je definitivno pod znakom pitanja za PZE.