Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Taman, pa da na spisku iskoče iznenađenja u vidu još većih imena od Breskve i Teye :love:

Elem, zamišljam kako će biti kada izađu pesme pa krenete da hvalite Gobo Sisters :cool:

Sve u svemu, ne treba odmah da budemo ubeđeni da će to biti nešto savršeno, sačekajmo prvo da čujemo pesme, ko nama garantuje da će Teya imati savršenu pesmu, šta ako pošalje nešto tipa "Atamala", naravno da svi priželjkujemo nešto slično kao Džanum, ali nikad se ne zna, možda neko drugi iznenadi i bude bolji, polako...

Sve u svemu, ne treba odmah da budemo ubeđeni da će to biti nešto savršeno, sačekajmo prvo da čujemo pesme, ko nama garantuje da će Teya imati savršenu pesmu, šta ako pošalje nešto tipa "Atamala", naravno da svi priželjkujemo nešto slično kao Džanum, ali nikad se ne zna, možda neko drugi iznenadi i bude bolji, polako...
Pa to se skoro uvek desi. Ja kada sam čuo "Muškarčinu", ja sam se tooooolikoooo smooooorio 🤮

Neko mora da bude i poslednji u polufinalu :(
Dobro, kad rekoh veća imena, nisam tu mislio na Gobovićke naravno. One su tu samo da šire ljubav kroz muziku :)

Teya je nasa Evanescence, nadam se nekoj srpskoj mracnoj tmurnoj gotici
Not Gonna Happen No Way GIF by FaZe Clan

Džanum bi verovatno jako dobro prošla na tvt, ali bi kod žirija bio patos. Na OGAE song contestu se nisu nimalo pretrgli sa poenima koje su nam dali. Svakako, ako joj pesma bude dobra, ne bih imao ništa protiv da ide.

Status
Not open for further replies.
Back