Pokahontas
Ekspert
Bio bih presrecan kada bi pesma bila na tom nivou uhhh. Hvalim te boze sveti Petre da se Teya prijavila da ne moram da gledam botovanje za Breskvicinu verziju Danice Crnogorcevic.Dzanum bi bio u igri za pobedu na ESC i to je tako
Neko mora da bude i poslednji u polufinalupa krenete da hvalite Gobo Sisters![]()
Pa to se skoro uvek desi. Ja kada sam čuo "Muškarčinu", ja sam se tooooolikoooo smooooorioSve u svemu, ne treba odmah da budemo ubeđeni da će to biti nešto savršeno, sačekajmo prvo da čujemo pesme, ko nama garantuje da će Teya imati savršenu pesmu, šta ako pošalje nešto tipa "Atamala", naravno da svi priželjkujemo nešto slično kao Džanum, ali nikad se ne zna, možda neko drugi iznenadi i bude bolji, polako...
Neće se desiti...Elem, zamišljam kako će biti kada izađu pesme pa krenete da hvalite Gobo Sisters![]()
Dobro, kad rekoh veća imena, nisam tu mislio na Gobovićke naravno. One su tu samo da šire ljubav kroz muzikuNeko mora da bude i poslednji u polufinalu![]()
Teya je nasa Evanescence, nadam se nekoj srpskoj mracnoj tmurnoj gotici
Ja sam pre razmišljao da je naša Bili Ajliš, ali može neka kombinacija Evanescence i BiliTeya je nasa Evanescence, nadam se nekoj srpskoj mracnoj tmurnoj gotici