Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Aman Mrm, šta ti je, porediš intervju u jutarnjem programu i potencijalno na ESC-u? o_O
Isto tako smo pričali za Luke Black lane, ama preslikano.. 😌
Nemojte ljudi iste greške, i posle vam đavo kriv..

On makar zna engleski kao maternji za razliku od drugih, ne vidim problem?
Ma zna engleski odlično, znala ga je i Sanja, nije to poanta, mora ljudi drugojačiji pristup takmičarima, mora nekako to sve da se zaokruži, da se neka celina upotpuni, i da bude sve zajedno prijemčivije esc publici, vidite da nešto ne štima.. Kad ne štima, menjaš malo pristup.. Konstrakta je to prikazala na najbolji način..

Mrmu dovoljan jedan klip intervja od 10 sekundi da proceni neku osobu
Joj ove naše nove "zvezde" stvarno skeniram, što se kaže skroziram ih u 10-ak sekundi, viskić. NAŽALOST.. :(

Aman Mrm, šta ti je, porediš intervju u jutarnjem programu i potencijalno na ESC-u? o_O
Da nije Teodora Pavlovska iz Srbije već kojim slučajem Teodora Pavloxha iz magične Šaljske Bistrice sa Kosova i da je potencijalna predstavnica Albanije onda bi prefinjeno i oštro prelazila put bistre reke Bistrice spremna ko zapeta puška za Malme, ne ostavljajući nikakve tragove iza nje, ne gledajući nazad već samo pravo, pravo do trijumfa.

Ma zna engleski odlično, znala ga je i Sanja, nije to poanta, mora ljudi drugojačiji pristup takmičarima, mora nekako to sve da se zaokruži, da se neka celina upotpuni, i da bude sve zajedno prijemčivije esc publici, vidite da nešto ne štima.. Kad ne štima, menjaš malo pristup.. Konstrakta je to prikazala na najbolji način..
O Boze Mrm pa ne biramo ambasadora Srbije pri UN.

jovana-jeremic-jovana.gif

O Boze Mrm pa ne biramo ambasadora Srbije pri UN.
Ma i pesme, ajde Peace da se ne lažemo, mene ne volite jer iskreno kažem ovde, te IDJ pesme koje ovde postavljate za esc da idu, to ne ide na ESC-u, morate to uklaviriti kako znate i umete, time se ništa postići neće.. :(

Booože, čovek hajpuje italijanske penzionerke i zaboravljene učesnike iz MF škrinje, a sada je ni iz čega iskonstruisao katastrofalan scenario za narednu godinu na osnovu 10 sekundi nečije nesnađene reakcije.

Loreen jedva sastavi jednu krštenu, pogotovo na engleskom, pa ne vidim da joj je to odmoglo lol

Booože, čovek hajpuje italijanske penzionerke i zaboravljene učesnike iz MF škrinje, a sada je ni iz čega iskonstruisao katastrofalan scenario za narednu godinu na osnovu 10 sekundi nečije nesnađene reakcije.
Ma daj Bože dodo da, na primer ako ode, ispadne sve to bolje nego mislim i sad kažem, ali ne vredi, miriše na fijasko.. :(

Ma i pesme, ajde Peace da se ne lažemo, mene ne volite jer iskreno kažem ovde, te IDJ pesme koje ovde postavljate za esc da idu, to ne ide na ESC-u, morate to uklaviriti kako znate i umete, time se ništa postići neće.. :(
Jaoj Mrm preterujes, pa mi komentarisemo ove koji su rekli da su se prijavili. A, ti samo ne valja pa ne valja. Ajd kazi ti ko ti tu valja.

Nije problem iskreno reći šta misliš, već ubeđivati sve ostale u istinitost tvojih misli, sa kojima se očito većina ne slaže.
Ali ja to ne radim, samo je malo drugojačiji način kad ih skeniram pa vam tako zaliči, baš nisam u fazonu tom, veruj mi.. Moraš Đole shvatiti da ja sam taj tip, ja volim da dajem svoje predikcije ovde, odvoj to od ukusa i od toga da ne poštujem ukus tuđi.. To je baš suprotno.. 🙏

Status
Not open for further replies.
Back