Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Jel procurelo negde nešto posle današnjeg slušanja?
Neće niko da kaže iako zna... 😕
Tako npr na tviteru su neki ljudi rekli da imaju info da se baš neka poznata naša ličnost prijavila i da ćemo biti iznenađeni, ali naravno neće (ne smeju) da kažu 😕

Forumaši ana.rs u svojoj igri, po RTS pravilima, od pesama objavljenih nakon 15.9. na SH jeziku, glasovima publike tj.predlagača i žirija i pretvaranje bodova u raspon od 1-12, ovo bi poslali na ESC

2. je bila Aleksandra Radović. a 3.mesto Hristina.
Breskvica sa "Do gole kože" završila na 14.mestu, iza Sanje Vučić i "Đene,đene". Zbog takvog plasmana jedan mladi forumaš umalo završi na Urgentnoj.

• Haha
Reactions: FFM
Hej ljudi, vec duze vreme lurkujem ovde ali posto se polako blizimo vrhuncu sezone napokon sam odlucila da se pridruzim hajpu (ur just too iconic what can i say)
U vezi pze-a iskreno nadam se da su glasine istinite i da ce biti vise poznatih lica, ne volim kad se hajpuje jedna osoba do zla boga brzo to smori…
U svakom slucaju sa nestrpljenjem iscekujem pze24 i slom zivaca u najavi 💕

Teya Dora hipeprecenjena
tenor.gif

Hej ljudi, vec duze vreme lurkujem ovde ali posto se polako blizimo vrhuncu sezone napokon sam odlucila da se pridruzim hajpu (ur just too iconic what can i say)
U vezi pze-a iskreno nadam se da su glasine istinite i da ce biti vise poznatih lica, ne volim kad se hajpuje jedna osoba do zla boga brzo to smori…
Dobrodošla!

Dobro došla 🥰

Jedina sličnost između Kaarije i Deisngerice je što obojica bazde na znoj preko ekrana.
Video sam neku sliku gde je Desingerica sa isplaženim jezikom koji je bele boje. Mogu zamisliti taj smrad

Neće niko da kaže iako zna... 😕
Tako npr na tviteru su neki ljudi rekli da imaju info da se baš neka poznata naša ličnost prijavila i da ćemo biti iznenađeni, ali naravno neće (ne smeju) da kažu 😕
Ja bih voleo da je to istina, samo što kada se setim da je objavljeno kako će Aca Lukas učestvovati, a da će Mirković voditi kampanju, ja sam pomislio da imamo neku novu "Molitvu", kad ono "prc", promašaj samo takav !

Inače pored moga imena više ne piše "Novajlija", već "Aktivan član". Osećam se ponosnije nego na projekte koje ovih dana završavam na poslu 😇🤗

Ma ona bi procvetala samo kad bi joj neko drugi uradio pesmu a ne ona sama sa mužem
Ja nju baš volim još od ZG iz doba korone, tj od onih prepirki sa Karleušom, i mogla bi postići dosta toga samo kad bi se neko zainteresovao za nju a ne njen muž i ona sama 😅
I baš bih voleo da dođe i da pokida sa nekom pesmom i svima nam zapuši usta 👌🏻
Tako je...Zorja je za respect, Zorja je sama na vetrometini, borac....Zorja je pevač.... (y)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back