Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Imali smo svega i svačega na nacionalnom izboru i vreme je da iskočimo korak napred i da Evropa padne na dupe. Znači Elektra Elit sa emotivnom baladom o patnjama trans prostitutki

Drago mi je da ima sve više žena u diskusiji na forumu vreme je da krene #whoruntheworld - girls?! (Sparkle, Ivana, etica, Milica, Pipi, Jules, Margy, xenomorphgirl, Mala) tu je i Jeca tu i tamo - mislim na registrovane i aktivne forumašice. Znači 10 devojaka + nas zilion muškaraca 😂

Razmisljam sad kad tako bombastično najavljuju spisak bukvalno ne znam ko bi trebalo da bude na njemu da ja padnem na dupe. Lol
Isti slučaj, meni su ova dva imena (Teya i Breskva) odlična i dovoljna da se radujem izboru, a sigurno će biti ostalih dobrih i obećavajućih naslova i izvođača.

Mislim da bi mi jedino Milica Pavlović baš bila wow efekat u smislu koga želim da vidim, a možda neko iznenađenje poput Breskvica vs Voyage bi me obradovalo zbog svega što bi to značilo za takmičenje 😂

E to bi stvarno bio šok. Haha

Ali ovako tipa bio bi mi šok da se prijavi Lepa Brena lol Ili neko takav ali ne neki kao pozitivan šok.

Voleo bih da vidim i Teu i Milicu u igri ali ih uopste ne doživljavam kao neku siguricu za visok plasman pa da se radujem a Milicu nije ni realno očekivati zbog arene koju sada sprema.

Pozitivno bi mi bilo da vidim Joksimovica kao kompozitora.

Uvek je bio rts clanak da je selekciona komisija sela I preslusala pesme... Sad samo podcast sa Oljom od pre par dana

Neće da nas dave vestima, seli, preslušali, bodovali i sad čekamo spisak odabranih kompozicija :sneaky:

Status
Not open for further replies.
Back