Izbori

Joj, Miloše, kakav je ovo zaključak? Ako ti misliš da su uslovi na našoj političkoj sceni, pa samim tim i u predizbornoj kampanji, bili iole normalni i fer da bi se tako čitali/tumačili rezultati, onda stvarno ne znam šta da kažem.
A šta bi ti zaključio? SNS je ostvario prilično bolji rezultat nego prošli put uprkos protestima, širokoj dostupnosti interneta, N1 tv, kampanje na ulicama, ProGlasa i šta to govori i pored toga što nisu fer okolnosti? Ne zavisi sve od Pinka i Hepija... Za sada je utisak da su svi "pukli" sem SNS-a i Nestorovića, tj. da su svi ostvarili slabiji rezultat od očekivanog.

A šta bi ti zaključio? SNS je ostvario prilično bolji rezultat nego prošli put uprkos protestima, širokoj dostupnosti interneta, N1 tv, kampanje na ulicama, ProGlasa i šta to govori i pored toga što nisu fer okolnosti? Ne zavisi sve od Pinka i Hepija... Za sada je utisak da su svi "pukli" sem SNS-a i Nestorovića, tj. da su svi ostvarili slabiji rezultat od očekivanog.
No comment

Rezultati za beogradske izbore

ZlEfOac.jpg

3wTgOqy.jpg

1waNHxA.jpg

gWgXRxj.jpg

Jako puno mlađih ljudi koje znam su glasali sa 1, neki su bukvalno u fazonu otišao sam na glasanje i nisam znao ko je ko pa sam zaokružio 1. To je jedan od razloga zašto ja javno sa drugima ne pričam o takvim temama, ali meni je bitno da je meni savest čista.

I eto, opozicija opet gubi vecinu u BG jer gospoda usijane glave ne zele u koaliciju i sada su ostali ispod cenzusa

Eto, bar znate da nisu samo penzioneri ti koji glasaju za SNS, inače ste u velikoj zabludi.

Što se tiče Beograda, za sada podela mandata bi bila sledeča:

SNS 47
SPN 44
NADA 7
SPS 6
MI 6

U suštini, ko će voditi Beograd zavisi od Nestorovića. On je rekao da neće ni sa kim ulaziti u koalicije, ali da vidimo šta će biti. Bez njegove podrške, gradski izbori padaju. Naravno, ako se SPS i NADA ne predomisle...

ZlEfOac.jpg

3wTgOqy.jpg

1waNHxA.jpg

gWgXRxj.jpg
Sapic pokrao. Nema sanse da ima vise OD SPN. Kod mene su bili takvi redovi da su se neki ljudi vracali po tri puta. Gradjanska Srbija ne glasa za Sapica. Eto, taman ti sto su dovozeni u Arenu, imigrati i bugarski vozovi presudili.

Doduše ja ne pričam za BG, pošto nisam glasao u BG već u sremu kod mojih, po tim selima su uglavnom svi za SNS i velikom većinom su zaposleni preko stranke.

ZlEfOac.jpg

3wTgOqy.jpg

1waNHxA.jpg

gWgXRxj.jpg
Pomogli autobusi iz RS vidim 😂

Jako puno mlađih ljudi koje znam su glasali sa 1, neki su bukvalno u fazonu otišao sam na glasanje i nisam znao ko je ko pa sam zaokružio 1.
Ja ne razumem ovakav način razmišljanja. Što onda uopšte izlaze da glasaju? Ili ako već izlaze, neka bar ponište listić. Sve je bolje nego davanje podrške ovima.

Ja ne razumem ovakav način razmišljanja. Što onda uopšte izlaze da glasaju? Ili ako već izlaze, neka bar ponište listić. Sve je bolje nego davanje podrške ovima.
Ima previše ljudi koje politika "ne zanima", i možda zvuči pretenciozno, ali to su uglavnom nisko inteligentni ljudi bez obrazovanja koji ne žele da se informišu i misle da bolje ne može.

Bitno je da znaju da cekaju u redu za glasanje, to ih zanima.
Pa šta reći kad neki čekaju u redovima samo jer im je obećano 3k dinara ako glasaju, to im je najbitnije, da imaju sutra za cigare i paštetu.

Nema sanse da ima vise OD SPN. Kod mene su bili takvi redovi da su se neki ljudi vracali po tri puta.
Ali izlaznost na kraju nije nešto značajno veća kako se očekivalo, nema te razlike od 5% i više. I ne možeš znati za koga su ti ljudi koji su čekali i glasali. Očigledno je među njima i dosta glasača SNS-a.

Back