Boxy
Ekspert
Honest Vocal Coach
Zvanično obaveštenje: Georgina, poznatija kao "The Honest Vocal Coach" predstavljaće San Marino sa numerom "Georgybitch". Georgina je teasovala svoju pesmu uz tekst "Moje s*** tu su ko pancir"To je buduća predstavnica San Marina na Evroviziji.
U kom je ona delirijumu? Kakva je ovo objava?To je buduća predstavnica San Marina na Evroviziji.
Mislim da pevačima poput Zorje, Ivana Simića, Princa, Zejne, Baloša... treba da bude neupitno učešće na PZE. Koji je drugi način da Zorja održi svoju, ajde nazovimo to "popularnost" trenutno, iako je ona nestala još pre dve godine? Za pola njih nikada ne bismo čuli da nije PZE. Zahvaljujući tom festivalu, oni su dobili medijski prostor. Umesto da se utrkuju ko će poslati prijavu, mi im čupamo reči iz usta i informacije da li su se uopšte prijavili...U kom je ona delirijumu? Kakva je ovo objava?![]()
Eto ga i ZG! Inače joj je Karleuša bila mentorNavodno se i ova cura prijavila
Gle čuda
Kao i neko nekad što je imao turneju po KiniNeka drzi malo koncerte po Indiji, tamo bi za svaki nastup imala 3 Cecina usca
Možda neki drugi put
Neke druge sestre, nekog drugog vremena i druge države... Na nacionalnom izboruTo je verovatno zbog Gobo Sisters. Ako ne prođu selekciju, ne piše nam se dobro na kladionicama![]()
![]()