254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Realno, Maneskin su mi bili više winning material, ali očekivana podrška Milici. Od mene ništa, ali svakako čestitke whisky.

Bravo Viskiiii, bravo Micy 👏👏👏 12ka ko kuća, logično.

Liberta - sjajan FSC i inače a i za kraj godine! Bravo!

Ja prezadovoljan rezultatom Analizinim, hvala svima na glasovima, mnogo gotivim nju i imao sam jedno 5 njenih na listi čekanja (uključujući Tsunami i Mon Amour) i konačno dočekao da je šaljem 😄

Da ne zaboravim, čestitke @libertà na organizaciji. Super si se izborio sam ovim poslednjim FSC-om u godini, čekam i naredne tvoje teme sa nestrpljenjem.

Ja sam prezadovoljan osvojenim 8. mestom. Zaista mnogo više nego što sam očekivao kada sam odlučio da šaljem Sevaka. Na kraju jedna sasvim pristojna FSC sezona za mene. :)

Cestitke viski!
Pavlovicka je oduvek imala potencijala, doslo vreme na fsc da pobedjuju pesme i izvodjaci koji su nekad bili tema podsmeha. Kad sam slao Prijovicku za fsc zajednicu je bila seljanka, sada je za sve poslala ultra zvezda. Kako god od mene je bilo 6-7 poena za pobednicu, bez dileme je dobra pesma.
Liberta sve cestitke!
Hvala svima na poenima za Sasu, druzimo se u 2024.

Cestitke pobedniku, iako mi je zafalilo bodova u ovoj konkurenciji, Milica svakako zasluzuje pobedu na FSC. 👏🏻
Hvala takodje svima koji su podrzali drugu Milicu koju sam ja poslao 🤗 Ova pesma mi je bila drugi pokusaj kada sam je prijavljivao i uopste mi nije zao stao sam je poslao, jer je bolje prosla od onoga sto sam na pocetku zeleo da posaljem, a i vraca me u neko ranije vreme, kada se ludovalo po razlicitim izlascima.
Ali moram da dam objasnjenje zasto sam negodovao oko nekih pesama koje su prihvacene na ovom izdanju, zapravo, pokusao sam da posaljem Sanju Vucic, koja je je odbijena, jer nije turbo folk (po meni njen ceo album sa onim trilerima narodnjackim je turbo folk) ali ok, to nije bio problem, svakako organizator je tako odlucio u konsultaciji sa moderatorom,cini mi se. E onda me je iznerviralo kada sam video neke druge pesme prihvacene kao turbo folk, a Sanja nije… iz tog razloga je bio moj protest, ne zato sto imam nesto protiv tih pesama.

Sledeće godine šaljem Radu sa nekom pesmom sa novog albuma. Goreće i krava i štala ako ne pobedim 🔥🐄 🏚️ 🤣

Back