Iskreno, ako se konačno treba desiti da i mi prvi put dobijemo prvu ženu na tom mestu, onda bolje da što pre ona pobedi, dok se još bavi politikom dok je još živa i zdrava, negoo ne daj Božeee da nam prva žena predsednica bude neko kao Kolinda Kitarović( čitaj naša verzija je Milica Zavetnica) pu pu puu da djavo ne čujee...Marinika jeste potencijal, ali videćemo da li će se ikad desiti nešto značajnije u njenoj karijeri. Prva žena predsednica bi bilo kul npr.
To su predrasude i to je generalizovanje, kako je Kolinda na primer u nama susednoj Hrvatskoj pobedila?? Slovenci cini mi se imali i to vise puta na bitnom mestu zenu, Nemci takodje, ali hajde Hrvati su nam po svemu od primera NAJBLIŽI u svakom smislu, zar u Hrvatskoj može, a kod nas ne može???Postoje predrasude o zenama u politici, tesko da jedna moze da pobedi na direktnim izborima.
Dobro dodo, mi konkretno ne znamo da li bi možda i Marinika bila drugi Vučić, velika vlast je velika odgovornost, a Boga mi i ljudi se promene kada dodju na vlast, hajde Marinika je bila na dobroj poziciji već da tako kažemo, ali kao predsednik države bi se možda čak i ona promenila, do duše mislim da po iritantnosti i ludiluu sa Vučićem se realno niko ne može porediti, osim možda Mice Zanoktice...Ja bih Mariniku pre u izvršnu vlast da malo više radi metla. Predsednička pozicija nema neka ovlašćenja, a drugo je što Vučić to maksimalno zloupotrebljava.
Obradovic se nazalost pokazao kao slab kandidat za Beograd, nije poentirao dovoljno u svojim nastupima. Cuta i Milivojevic su dobri govornici. A Marinike mi je toliko zao i veoma me je potresla njena izjava kada se rasplakala. Istaknula se kao lider i sanjam da ima neku znacajnu funkciju u buducnosti.Pa ona je tamo stvarno najsposobnija i najkvalitetnija. Koliko je samo blaćena od strane smećarskih televizija. I na RTS-u kad gostuje, obavezno dovedu Orlića ometača ili postave onu voditeljku sa deformisanom facom i krivim nosem. Gora je od Olivere Jovićević. Mislim da je i Vladimir Obradović isto jako sposoban. Miki Aleksić nije taj kalibar, niti Ćuta ili Milivojević.
Boška mi je čak i malo žao, on jeste završio Milica nijee, bila danas na televziji Svinjformer, pljuvala uglavnom opizicione proteste i rekla sprema se novi Majdan, mozda ce posto je jako mlada ima samo 33 godine mozda postane makar nova Jelena Milić, pa recimo postane ambasador možda baš u nekoj Albaniji ili tako nešto haha, u njenoj voljenoj Albaniji, Bosni, možda i Hrvatskoj bila bi foraa hahaha... mlada jee pred njom su tek godine i godine kradje ovog naroda, ništa se ti druže ne sekiraj..Mica je zavrsila politicku karijeru. Mislim da vise nijedna sluzba ne moze da je vrati u kolosek.
Apsolutno ne bih imao nista protiv da Marinika bude predsednik Srbije ili predsednik vlade RS.
Rekao sam MOŽDAA... nikada ne znaš, ljudi se menjaju, ja sam uveren da se to neće desiti, ali 1% ostavljam čak i njoj da skroz poludi kada bude vlast, nikada ne znaš...
Nisam mislio da bude Vucic, on je nezamenjiv, bukvalno Erdogan izgleda predivno za njega pa i onaj Korejac, mislio sam u smisli da se vlast osladi, da ne daa mozda vlast, da bude ironicna, da se pocne malo drndati, opet mi je Marinika drčnija, nije kao nesrećna Zanoktica, ali nije Marinika baš ni kao Boris Tadić, koji je bio previše miran i normalan za jednog političara hahah@KONSTRUKTOR To da si rekao za Boška... pa i nekako.. ali za Mariniku ne znam baš.
Poređenje u osnovi nema nikakvog smisla, ama baš nikakvog.Rekao sam MOŽDAA... nikada ne znaš, ljudi se menjaju, ja sam uveren da se to neće desiti, ali 1% ostavljam čak i njoj da skroz poludi kada bude vlast, nikada ne znaš...
Radulović ,mnogima bio simpatičan govorili, pametan, čak levičari glasali za njega, posle odjednom paaap udje sa Boškićem u koalicijuu..
Koje moje?
Dao sam tekući samo, valjda me nisu z*jebaliDa li su ti iz stranke tražili broj tekućeg i lk da predaju u opštinu?
Ok, traže neke opštine koje namerno zakeraju posebno opoziciji i posebno SPN opoziciji, jer njih baš ne voli SNS i očitane čipovane lk ili kopije lk bez čipa...Dao sam tekući samo, valjda me nisu z*jebali
Meni je Coolinda baš cool bila!Iskreno, ako se konačno treba desiti da i mi prvi put dobijemo prvu ženu na tom mestu, onda bolje da što pre ona pobedi, dok se još bavi politikom dok je još živa i zdrava, negoo ne daj Božeee da nam prva žena predsednica bude neko kao Kolinda Kitarović( čitaj naša verzija je Milica Zavetnica) pu pu puu da djavo ne čujee...