hr Hrvatska 2024: Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

Ne mogu da pratim. :( Šaljite posle u DM, neko od vas ko snima. 🙏

Hvala bogu da moram uvazat drvat da ne slusam katastrofu ovu, a evo sad sam se ubacio i povraca mi se od ovih uvoda. Kakav 1999 throwback

Zanima me kakva je tamburica i babaroga, sta je ovo isuse, mike posner 2.0

E pa Natalie mi se do sad najviše sviđa :) ali i dalje čekam pesmu koja bi mi ostavila baš neki Wow efekat

Natalie promašila festival, ovo je više za Sunčane skale 2007. Verovatno nije u životu gledala esc

Pa ne znam, slatka je Balmix, ali ne znam koliko je ovo za ESC, previše mi je za lokalnu upotrebu.

Ovo već sada deluje kao UBEDLJIVO najslabija DORA, a pamtim baš dosta DORA, za sada na prvo slusanje nijedan potencijalni cak ni veliki radijski hit u regionu, kamoli za finale Evrovzije....

Jel ce biti na YT pesme danas ili samo premijera na radiju?

DIJAMANTI – Natalie Balmix, najbolja od prvih pet, ali slabašno u ESC kontekstu i pomalo njanjavo, samo da me voliš, čuvaš, da me nikad ne ostaviš, u životu da me guraš, da će bolje biti sutra, daj mi malo ljubavi...

Natalie Balmix – Dijamanti

Joj nije dobro poečelo.... a onda se nije dobro ni nastavilo.
Potam se šta je ovo sad ? Pa zašto toliko generičnih tonova , zašto je pesma ovako dosadna ?
Eto Dimitrova ...jedno veliko ništa. od ove pesme, budimo realni. A tako sam se ponadao da je baš ona što bi bio kec u rukavu.

Pesma je slabo konkurentna, mojih 7 od 10

Žao mi je , razočaran sam

Back