Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A gde je filharmonija da hajpujemo VIS Limunadu zajedno?

U komentarima tabloida uvek popljuju sve što je dobro i svakoga ko nas predstavlja. Ne treba ih shvatati za ozbiljno

hvala ti bože sveti petre i uragankama, pre 3 godine smo pesme kao angelininu i sarinu mogli samo da sanjamo na beovizji

naravnu i acu šmrkasa, ako ne pobedi naravno, hvala mu.

Malo mi je kod Sare bezveze što je na početku ovo Cobyyyy jery ste ti radily traku?!"1 Moglo je za ovu priliku da se to izbaci.

Na prvo slušanje su mi sve muške balade bolje od Oskara, a posebno mi se dopala Vrati mi od Borisa Subotića - tekst me baš pogadja, mada sumnjam da ima neke šanse.

Što se tiče svetog trojstva Zorje, Angeline i Sare Jo, muzika mi se jako dopada kod sve 3, iako su totalno različite, ali tekst mi je poprilično meh kod Zorje, a totalna glupost kod Angeline i Sare Jo.

Videćemo kako će nastupi i vokalne sposobnosti uticati na finalni utisak i da li će biti nekih korekcija u pesmama.

Malo mi je kod Sare bezveze što je na početku ovo Cobyyyy jery ste ti radily traku?!"1 Moglo je za ovu priliku da se to izbaci.
Što je najgora čovek je zaista isproducirao masu pesama bez tog čuvenog tagline-a...
Zaista zvuči jeftino u ovom kontekstu kao uvodni stih.

I Sara mi se sve više svidja
Ali moja objektivna kritika šta treba promeniti na pesmi, ceo bruji čaršija deo ukloniti iz 2. strofe i pojačati kraj pesme

Je l' Origami izvedena pre septembra? Pošto su uveli pravilo da i ako je izvedena pesma ne može da se takmiči na ESC.

I ja isto mislim da će biti tesno između Sare i Zorje... Iako mi je Zorja trenutno možda više sigurica kad je pesma u pitanju (uz obavezan revamp), Sara je sigurnija kao celokupan paket (takodje uz revamp).

Je l' Origami izvedena pre septembra? Pošto su uveli pravilo da i ako je izvedena pesma ne može da se takmiči na ESC.
Nije, a trebala je biti, izvela je na Music week-u koji je trebao biti krajem avgusta, ali je zbog kiše pomeren za početak septembra.

Status
Not open for further replies.
Back