nl Holandija 2022: S10 - De Diepte

Meni se popela u top10, prvobitno mi je bila samo okej, ali sad mi je magija čista, nadam se da ide u top5 jer to i zaslužuje

Meni je među boljima ove godine, ali daleko slabije od Arcade. Najprivlačnije zvuči nananana, ali ujedno i najtupavije, kao da nije znala kakav tekst da stavi umesto toga, pa su osećanja pomešana.

Meni je taj nananana deo nekako baš dobar, bolje od bilo kakvog teksta. Kao neko zatišje pred buru emocija

Jeste, zarazan je, ali mi ujedno baš tu nešto fali da bi bilo top.

Ne znam ima li smisla, sebe sam uvjerila u to da ti "nananana" dijelovi u pjesmama koje nisu na engleskom služe tome da nama koji nismo govornici određenog jezika ostane melodija u glavi i da možemo pjevušiti bar taj dio, kad već ne možemo cijeli tekst. :D

Konstrakta je to odradila dobro, svi mogu da pevuše Biti zdrava, čak i ako neko omaši koje slovo, blizu je, a opet je smisleno za razliku od nanana, aaaa, uuuuu.

I Duncanova pesma mi je podjednako lepa, ali ovde bih izdvojio holandski kao malu prednost..nekako se baš sve lepo uklopilo. Meni je u top 3 😊

Last edited:
Ne znam ima li smisla, sebe sam uvjerila u to da ti "nananana" dijelovi u pjesmama koje nisu na engleskom služe tome da nama koji nismo govornici određenog jezika ostane melodija u glavi i da možemo pjevušiti bar taj dio, kad već ne možemo cijeli tekst. :D
Bukvalno ovo, pametni su bili pa svi mogu da je pjevaju.

Meni je ovo bolje od Arcade iskreno.

Nadam se da ovo može nekako da ide u top 5, preprelijepa pjesma.

Meni su i Arcade i De diepte čisto savršenstvo. Ne bih imao ništa protiv da Holandija pobedi i ove godine

Arcade je pesma za pobedu, a De Diepte pre svega za dusu

Ne znam, ne verujem da ovo ima šanse ni za TOP5, a kamoli pobedu. Nekako vidim tako tu neki plasman kao Anouk 2013. :)

De Diepte je dobila najviše bodova panelista u prvoj emisiji Alla leið na islandskoj TV (prvi deo prvog pf.). Baš me zanima kako će oceniti Konstraktu.

0101.webp

Jedna od retkih pesama ove godine koja me je "uhvatila" na prvu. Emocija koju nam pruza ova mlada devojka i njen prijatan glas je nesto fenomenalno. Po meni Holandija tacnije Nizozemska ima velike sanse da pobedi ove godine, sto bi naravno bilo zasluzeno.

Ma kakva pobeda, tesko da ce i u top 5 osim ako je žiri baš ne pogura.

Back