Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Znači mogli bismo se složiti da teta Olivera pošalje Muškarčinu na ESC. :D
2049025_ezgif.comcrop-2.gif

Možda i otkažu takmičenje i izaberu sami pahahaha, postoji opcija, mada kad su došli dovde neće sigurno.

Molimo se samo da Sara tako pokida sa nastupom pa pokida i i žiri i televote.

Ljude koje ne bih pustio na izbor jer su pesme srednja zalost:
Sanja Bogosavljevic
Ivana Vladovic
Bukvalno ne razumem ove devojke što imaju evrovizijsko iskustvo, a pojave se sa koječim. Doduše, u tom rangu niko još nije zeznuo Osmi vazduh i drugare sa Beovizije 2018. sa onom obdaništanskom hororčinom.

Jel objavio rts neki covid protokol? Sta ce biti u slucaju da ne daj boze neki izvodjac ili voditelj dobije koronu?

Rijeka Nine Kraljić je odlična pesma, samo što Hrvati nemaju dovoljno UKUSA :ROFLMAO: i sreće i hrabrosti da tako nešto pošalju na esc.
Oni roboju staroj školi hrvatske glazbe koja ne može da se probije u 21 veku na escu nikako , a svršavaju redovno na strane isprdke od pesama iu druge klase koje im rade Šveđani.
Inače Rijeka nije bolja i jača pesma od ove iz više razloga.. a jedan od tih je jer nema ovakvu gradaciju i melodija joj je više u dark stilu . Ovo naše (Zorijino) je daleko prijemlčjivije uhu. A drugo prateći vokali kod Kraljićke su izazvali nered ili ako ih je ona sama sebi radila,ne sećam se.
Inače da su poslali Rijeku završili bi u finalu lako, baš kao što ćemo mi sa Zorjom, a da će ona ići na esc to je sad gotvo pa izvesno 99 %

Kako stvari stoje ako Saru ne izvuče nastup stvarno ide Zorja. Angelinu stvarno ne vidim ni u jednom scenariu kao pobednicu iako kida.

Iskreno kao što sam i mislio juče.. TEŠKO MENI ....

SRCE MI SE POCEPALO NA TRI JEDNAKA DELA ...

i Zorja i Angelina i Sara....svaka na svoj način. ... tako da ja pripadam timu ZO-AN-SA :love: :ROFLMAO: nema dalje...

Na osnuvu utisaka naših ljudi a i brojnih stranaca ipak se našoj pesmi slobodnoj smeši pobeda, nedvosmisleno i nepobitno.

Iako mi je Zorja favorit za pobedu, svestan sam da će to najverovatnije biti neko 18. mesto u finalu lol Jedna Kruna mi je bila dovoljna.

S druge strane, nisam siguran da bi bilo šta moglo u top 15, ali jako je rano pričati o tome kad nemamo ni 10 pesama.

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back