Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zorija ako pobedi sigurno će se plasirati u finale, što i nije loše znati. Iako je nama finale generalno uvek verovatno, ali nije uvek sigurno kao npr. 2018. godine. Ne mogu da zamislim scenario u kome oni upropaste ovu pesmu u live nastupu, znači bukvalno je nemoguće.

Ali u finalu standardno naša desna strana tabele.

A Sara može i vešto još nešto. Može i da flopne skroz, a i da ode na levu stranu lagano. Dobro je da ćemo je videti na Beoviziji, pa ćemo videti kako to izgleda. To što uopšte ne mogu da zamislim kako bi izgledao nastup za ovu pesmu je dobro. Može da bude kao oni neki antologijski ESC nastupi, a može da bude i nekla smor klasika, da nešto vrckaju ona i 4 plesača, pa onda može i da ostane u Srbiji.

Ja mislim da su i Sara i Angelina bolji izbor od Zorje.

Tijanina pjesma se zove Ljubi ljubi doveka.

Angelina iako je najzaraznija pesma od ove tri nekako ironično mi je najnesigurnija za finale. Iako bih i tu rekao verovatno ne bih rekao baš 100%. Mislim da je pesma bolja od Loco loco, ali je ona scenski slabija od Hurricane pa to zavisi kako će izgledati. Može da bude kao Albina stisnuta.

Origami je vrh, ali fali još dvadesetak sekundi i jači kraj, pritom nisam siguran kakva je Angellina na sceni, mada verujem da će pokušati nešto.

Zorja će imati jako dugu belu haljinu na sceni i neće biti sama

Za Saru stvarno očekujem da će biti na nivou zadatka. I bio bih presrećan da pobedi, plašim se da se neće ni vraćati više ako sad ne pobedi.

Najbolje pozitivno izenađenje ovog takmičenja je ovaj moj Sremac koji se odaziva na Boris :) kao i banaćanka frajla Vincan..

Boris je maestralno ovo interpretirao... pesma je realno TOP i verujem da bi otišao u finale uz jedan adekvatan nastup. Sve drugo sada nije bitno.
Mlad je i njegovo vreme će doći, ako ovako nstavi ubeđen sam da će nas predstavljati na jednom escu.

Od pesam mi se jo dopadaju :
Julijana, Julija, Jelena Pajič, Tijana,...ima još nekolcina dobrih pesmica ...ostaloje ipak prosek ili nivo ispod.

Razočarali : Igor najviše ,pa onda Dušan Svilar.... tačno sam zano da je odavno postao izgubljen slučaj u vremenu i prostoru.. on je otpisan totalno...

Gramofonedzie vrlo dobri ali jednoličan ritam ... ipak manji podbačaj, nisu za esc

Naiva jedno veliko OK... ali nije za esc ..

Angellini je i pesma je scenski "slabija" od Loco Loco. Mogle su lepo opet Uraganke sa Lelelelelegalan :D

U kontekstu Evrovizije gledam samo 3 pjesme.
Angelina je Qami Qami za siromašne, finale sigurno i uz dobar nastup top 15.

Zorju prizivaju stranci pa ćemo od tih stranaca van dijaspore dobiti 7-8 poena, i završiti kao Nova deca ili Kruna.

Sara je enigma ali je pozitivno što se može desiti bilo šta. Ništa nije ukovano.

Kad bi Anđa i pobedila ubeđan sam da bi lako produžili 20 do 30 sec pesmu ...
RITAM UBIJA..... to je ono što ja očekujem od svakog bopa....

Inače da dodam da je Anđa razbila pesmom i Huricane tj loco loco.... ovo je ono što su utaganke trebale da imaju ,bile bi bar 5 mesta višena skoru.

Pa ona i ne zvuči ovde baš najbolje... Pritom praktično da peva preko plejbeka koliko ima back vokala...

Origami je bolja od Hasta la shitsta koju ne podnosim i dalje. Od Loco Loco ne znam, možda.

Andjelina je bukvalno mica kao Albina, moguce da bi isto prosla (mada je meni Albinin nastup bio top, ali ocigledno da je publika osetila da pevacica ne ide uz pesmu).

Poslušala zasada samo ove tri koje se spominju najviše i Sara definitivno najbolja. Interesantan mix svega i svačega, mada se slažem da je skroz enigma kako bi se kretao plasman.

Status
Not open for further replies.
Back