Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Čestitke Rou na pobedi, al da je Marko ostao bez glasa skandalozno!!
Mislim da su glasači razmišljali pri glasanju da će on sigurno dobiti dosta poena pa da ne troše glas na njega . Nemam drugo objašnjenje.

Bravooo, Ro! 💪🏻

Šteta 0 glasova za Marka. :o Ja sam mislio da će biti pobednik publike, pa sam glasao za drugog favorita.

Čestitke Ro na prolasku u finale.
Žao mi je što je Marko ostao na nula od publike, ali nažalost, takva je igra. 😕

Cudni su ovi rezultati, prosto mi je neverovatno da neko ne dobije ni jedan glas :( ali dobro, ja sam ove tabele jedva razumeo, pa nije na meni da kmecim 🤭

Aaaa sad kontam foru sa skupljanjem poena, drugoplasirani ide direkt oke.

Ok, ja i dalje nisam, drugo ucesce i dalje ne kapiram nista 🤯😵‍💫

Ja ovde ništa ne razumem. Zar se ne boduju odgovori i da oni jedini odlučuju ko ide tamo gde već ide lol

Ni ja ništa ne kontam. Bilo je zanimljivo odgovarati na pitanja, ako ništa drugo 😆

Ako ništa drugo, barem sam išao fer i ne glasao za sebe 🤳
Iako sam ja generalno protiv glasanja za sebe, mislim da si u ovoj igri trebao. U prvom glasanju si dao poene ostalim učesnicima onoliko koliko si smatrao. Trebao si bar na glasanju publike da glasaš za sebe.

Koliko sam skontao sve se računa, njihovi tačni odgovori, njihovi glasovi i glasovi iz ankete.

Exit: ipak ne xD samo glasovi učesnika i anketa

Last edited:
Ja ovde ništa ne razumem. Zar se ne boduju odgovori i da oni jedini odlučuju ko ide tamo gde već ide lol
Boduju se odgovori, ali ako sam dobro shvatio, oni imaju uticaj za to koji drugoplasirani ide dalje.

Back