Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Znači skupljamo bodove kao grupa tako što pogađamo tuđe odgovore, koja grupa ima najviše bodova nakraju, iz te grupe će drugoplasirani imat direktan prolaz u finale

Osim toga učesnici večere glasaju između sebe tko im je bio najbolji(prve tablice koje je Leo stavljao) i također publika glasa za osobu koja im je bila najbolja na toj večeri, tko skupi najviše bodova na tim glasanjima prolazi u finale, a drugoplasirani čeka rezultate ostalih grupa.

Ne znam kako bolje objasnit, nadam se da je barem malo jasnije xD

Iako sam ja generalno protiv glasanja za sebe, mislim da si u ovoj igri trebao. U prvom glasanju si dao poene ostalim učesnicima onoliko koliko si smatrao. Trebao si bar na glasanju publike da glasaš za sebe.
Možda, ali nije to moj fazon nekako. Mislim, koja je razlika imam li nulu ili jedan glas od samog sebe? 😂 Potpuno sam ignorirao anketu i nisam glasao ni za koga od ostale trojice jer sam im u prvom dijelu dao poene.

Svakako nebitno, Njemačka na ESC-u moment, šta fali :coffee:

Znači skupljamo bodove kao grupa tako što pogađamo tuđe odgovore, koja grupa ima najviše bodova nakraju, iz te grupe će drugoplasirani imat direktan prolaz u finale

Osim toga učesnici večere glasaju između sebe tko im je bio najbolji(prve tablice koje je Leo stavljao) i također publika glasa za osobu koja im je bila najbolja na toj večeri, tko skupi najviše bodova na tim glasanjima prolazi u finale, a drugoplasirani čeka rezultate ostalih grupa.

Ne znam kako bolje objasnit, nadam se da je barem malo jasnije xD
Vidi se ko je pobednik i ko zna znanje hahahahha :D

Pa pošto sebi ne mogu da dam 3 poena ja ću eto dati taj jedan glas kad bude vreme.

Isuseeee jedva čekam ahahahaha

popcorn-popcorntime.gif

Back