Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Koliko će biti predosadno finale kada bude 5, 6 pesama i nastupa vrednih pažnje i preko 10 smorova...

Moguć je čak scenario Rijeke , favorit pre takmičenja i onda ništa od pobede.

Bojana Vunturišević objavila delić sa snimanja back vokala za Muškarčine u studiju :love:

Ljudi budimo fer prema Angelina: devojka nema nijedan profesionalno kadriran i montorinški potkovan televizijski nastup gde koketira sa koreografijom, pogledima u kameru itd. Radila je prošle godine YouBox i možete tamo da vidite kako dobro peva.

Sigurno će je AmiG zvati da promoviše, ipak je otamo potekla. Tad možemo doneti kakve-takve zaključke.

Obožavam što su postali providni i više ne kriju da im pevači plaćaju da reaguju na njihove pesme lol Danas je izašlo 36 pesama, a oni reaguju slučajno samo na Saru.
Realno Petre ova pjesma je njihov Sveti Gral tako da ipak mislim da su zbog toga reagovali

Opšte je poznato postalo među fanovima kako Wiwi posluje, ali 'ajde neka bude jer je ovo po njihovom ukusu. Ali onda je njihov ukus i Angellina, pa možda i Ivona...

Poslusao sam petoro koje su me interesirali, Angelina favorit, mislim da ima jednaki potencijal kao i ove druge dve, ali nisu lose i one. Igor mi se svidja refren steta sto cela pesma nema tu jacinu. Goca Trzan jako classy, dosla zena da se promovise svaka joj cast.

Status
Not open for further replies.
Back