Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

To sam mu ja preneo virus preko poruke kad sam mu slao odgovore jer sam ja bolestan od ponedeljka maltene :D
Bukvalno. Trebali smo Sivi,Destry i ja da gledamo FSC pf i da komentarišemo uživo kad ono Destry se rayboleo i odmah potom i ja

Ja se nadam da će moja grupa imati umerenija pitanja, ipak imamo Ivanu među nama! 🤣

Mene živo zanimaju sad naša pitanja, a treba čekati čitav dan najmanje. Mada mislim da će biti težak zadatak za održavanje zanimljivosti posle ovako lude grupe. 🤣🤣

Na skali od 1-10 ocenite to koliko mislite da ste iritantni ostalim forumašima.

*liberta – 1 - Iskreno mislim da nisam iritantan nikome preterano, još uvek nisam imao velike konflikte ni sa kim, moguće da postoje nesimpatije a da ih nisam primetio.
Destry94 – 6 - Ne mislim da sam previše iritantan jer ne pišem puno. Ali moguće da jesam malo. Tako da od 1 do 10 rekao bih 5. Što se Liberte tiče, on je aktivniji nego ja, samim tim ga više ljudi spazi, on je ovako kao ličnost dosta gotivan pa ne bih rekao da je mnogima iritantan ali verovatno i on misli da nekima sigurno jeste. Od 1 do 10 verovatno bi Liberta rekao da je 6.
Micky – 7 - Moj odgovor je 7, ne poznajem bas dobro libertu, ali mislim da on ume da bude iritantan sam sebi u smislu da cesto ne ume da se odluci za neke stvari, pa neka to bude neki argument sa moje strane za ovakvu ocenu.
Stole - 3

icegif-1143.gif

Što bi jedan forumaš rekao prvi mačići se u vodu bacaju.
0 poena​

Na skali od 1-10 ocenite to koliko ste stvarno “anđeo”.

liberta – 8
*Destry94 – 7 - Pa prvo ja sebe ne bih nikada okarakterisao kao "anđeo" . Znam koliko gadan umem da budem ponekad. Konstantno radim na sebi , bar se trudim. Tako da na nekoj skali od 1 do 10 rekao bih da sam jedna 7ica u razvoju.
Micky - 5 - Misljenja sam da Destry i nije bas takav andjelcic kako nam se to mozda cini.
Stole - 8

X195.gif

Još jednom ćorak.
0 poena​

Razmišljao sam se da li 7 ili 8 tako da niste mnogo omašili. A moglo je i niže :D

Back