Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

2.Ako bi mogli izaći sa nekom slavnom osobom koja bi to osoba bila?

liberta - Miljana Kulić, da utvrdim da li je stvarno toliko luda ili se folira.
Destry94 - Novak Đoković. Voleo bih makar jednom da ga upoznam.
Micky - Henry Cavill
Stole - Pošto je trenutno PZE u fokusu, odabrao bih dve osobe. Džordži je preharizmatična i luda osoba, još je i moja ribica, verujem da bi nam bilo jako zabavno u izlasku. A Teya Dora, sušta suprotnost od Džordžija, jako je draga, mirna, ima lepu i čistu energiju, verujem da bih uživao u njenom društvu.​

3.Šta je najgore što ste uradili u životu?

liberta - Nisam otišao u bolnicu na dan smrti moje bake. Iako je sve nagoveštavalo da je kraj, žao mi je jer je nisam zagrlio tada jače nego ikada, iako je bila nemoćna da govori. I dan danas se kajem što nisam otišao tog dana tamo. Bila mi je kao majka.
Destry94 - Iskreno ne znam. Pokušavam da se setim nečeg baš šokantnog. Ali mislim da je sam pokušaj samoubistva nešto najgore što mi je ikad palo na pamet da pokušam da uradim.
Micky - Stvarno se ne secam da sam uradio nesto strasno u zivotu . Mozda to sto sam pao sa 2 sprata kuce i sva sreca mi se nista nije dogodilo, ali to je vise bila nesreca nego da sam ja to hteo da uradim .
Stole - Ima jedna greška koju sam napravio pre par godina i koja će me verovatno pratiti do kraja života, i to je objektivno nešto najgore što sam uradio i za čim žalim. Ali ne bih o tome, želim da se okrenem ka pozitivnijoj tj. možda smešnijoj strani i navedem situaciju gde sam uradio nešto ružno.
Bio sam dete, otišao sam na neku svadbu, to bilo na nekom selu, sećam se da je bio šator. Igrao sam se sa nekim klincima, bio je tu neki dečak koji me je nešto iznervirao i ja sam ga gurnuo u septičku jamu koja je bila otvorena. Sva sreća pa su ga neki stariji momci izvadili brzo odatle.​

4. Šta mislite da je najatraktivniji deo vašeg tela?

liberta - Usne i brada.
Destry94 - Žena mi kaže da su oči. Tako da verovaću njoj.
Micky - Pomalo je nezahvalno pisati o sebi, ali manje vise sam zadovoljan svojim telom. Faca, guza, polni organ .
Stole - Pa neretko dobijam pohvale za noge tako da ću to staviti.​

5.Koja je najčudnija seksualna igračka koju ste koristili?

liberta - Nisam koristio seksualna pomagala (za sada)
Destry94 - Nisam ih koristio tako da nemam neku najčudniju.
Micky - Nema takve, ni jedna mi nije cudna.
Stole - Ne znam koliko je to čudno, ali neka bude fleshlight.​

Sad kad sam pročitao brada setio sam se da sam to trebao da stavim :D.

a Leo je tako iskombinovao odgovore u najavi emisije, da uopste nisam provalio da je moje odgovore povezao i ja ono u fazonu, ko li je ovo odgovarao, ludji su mu odg od mojih, kad ono ipak ne, najgori sam o_O

duhovitost vam nije jaca strana ove veceri 🤪

Dobro, najgori sam, priznajem, iskljucujem se 😳 🫢
Najgori?

Najzabavniji

jada pinkett smith wink wink GIF by Red Table Talk

Pa u pravu je Miki skroz, pitanje se odnosilo samo na one koje je probao. A od njih nijedna mu nije čudna. Isto bih odgovorio na to pitanje.

Večera gotova? :oops:
Taman je bilo zabavno i prekid programa!

Back