Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Da li bi prodali dušu đavolu ako bi vam ponudio besmrtnost i neiscrpno bogatstvo?

liberta - a)da
Destry94 – b)ne - Nikad ne bih to uradio. Da ne znam šta mi se nudi. Verujem da je i Miki odgovorio sa ne.
*Micky - b)ne - Nikada, to sto bi mi djavo dao nista mi ne bi vredelo bez meni dragih ljudi.
Stole – b)ne

200w.gif

Još jednom ne dolaze do maksimuma.
2 poena​

Da li ste ikada bili vezani lisicama:

a)da
b)ne

liberta - b)ne
Destry94 – b)ne - Nisam. Mislim da ni Stole nije ali ko zna možda se iznenadim

Micky - a)da - Stole Džavolčiču, hajde da te vidimo sada. Mislim da jeste bio vezan lisicama, bar kao dete sa igrackama , odgovor je DA.
*Stole – b)ne - lisicama ne

16124243.gif

Ko nije neka proba.
2 poena

1.HOROR

liberta - Gotivan (Zeka) - Latentni homofob - asocijacija za horor.
Destry94 – Mala - Ima sposobnost i maštu da režira horor filmove definitivno.
Micky – Zeleni - Ne znam zasto, ali on mi prvi pao na pamet.
Stole – Konstruktor - Turbo, Kosmopolj, Zvezda i svi oni što nas bombarduju reinkarnacijama i njihovim diskutabilnim stavovima. A ako treba neko ko nije banovan - Konstruktor.​

2.ANA NIKOLIĆ

liberta – Bebi - Zbog svoje luckaste i šarmantne energije.
Destry94 - MilošFB često je slao naše narodne pevače na FSC. Verovatno mi je zbog toga on prvi pao na pamet.
Micky – Bebi - Jaoooo, ovo mi je Bebi . Jedan dan je srecan, pozitivan, veseo, raspolozen.
Drugi dan je u opsanoj depri, slusa neke samoubilacke pesme i slicno.
Treci dan se napije i super mu je.
Ma tipicna Ana Nikolić .
Stole – Petar - Zato što voli da stavlja onaj njen gif jednom, dva puta... pa dosta je, stvarno je dosta.​

3.KLOVN

liberta – Dule - Zbog predloga da se otvore teme o kerovođama i nebuloza koje je iznosio dok nije dobio ban.
Destry94 – Zeleni - Samo zbog toga što ume da me nasmeje svakim svojim postom. Ništa u negativnom smislu.
Micky - Mrm - I ovde mora objasnjenje. Generalno Mrm se uvek trudi da bude zabavan, da se sali, neki to razumeju, neki ne, neke to smara, neke nervira. Sve su to karakteristike klovna.
Stole – Nemanja97 - Da je ovo pitanje postavljeno pre nedelju dana verovatno bi bio drugačiji odgovor, ali sada definitivno Nemanja97.​

4.MASTURBACIJA

liberta – Micky - On me najviše asocira na seks.
Destry94 – Zeleni - Opet Zeleni. Razlog je jednostavan. Jednom je ja mislim endregu pitao ili nekog drugog sa foruma da li ga sapunja. To je ja mislim i dalje javan post.
Micky - Leo Cezar - Mislim da mastrubira na nase odgovore u ovoj igri.
Stole – liberta - Pa naš najnapaljeniji forumaš Liberta​

3.KLOVN

liberta – Dule - Zbog predloga da se otvore teme o kerovođama i nebuloza koje je iznosio dok nije dobio ban.
Destry94 – Zeleni - Samo zbog toga što ume da me nasmeje svakim svojim postom. Ništa u negativnom smislu.
Micky - Mrm - I ovde mora objasnjenje. Generalno Mrm se uvek trudi da bude zabavan, da se sali, neki to razumeju, neki ne, neke to smara, neke nervira. Sve su to karakteristike klovna.
Stole – Nemanja97 - Da je ovo pitanje postavljeno pre nedelju dana verovatno bi bio drugačiji odgovor, ali sada definitivno Nemanja97.​
Ovde može i Zeleni, skroz sam ga zaboravio!

5.KOKOŠKA

liberta – Mala - Jer je ispala mali čovek, a obećavala je.
Destry94 – Dule - Mnogo je kokodakao na Covid temi.
Micky - Petar - Uvek ima nesto da kaze, doda, prokomentarise
Stole – Niko - Niko, forumaš Niko.​

1.Šta je najgluplja stvar koju ste rekli svom partneru tokom intimnog odnosa?

liberta - Ništa glupo, a da se sećam. Ne volim dirty talk u toku odnosa previše
Destry94 - Da li to stvarno treba ovako? Nakon ovog pitanja oboje smo imali napad smeha
Micky - Nikada nisam nista glupo rekao tokom intimnog odnosa, ali jesam posle „bilo je dobro”. Kasnije sam analizirao to i utvrdio da je to najgluplje recenica koju neko moze da izgovori posle odnosa .
Stole - Dođi tatici, mada to je više bila interna šala između nas, ali svakako jako krindž.​

Back