Pokahontas
Ekspert
Egzistencijalno pitanje u 8 uveče kukuDa li ste ikada razmišljali o tome da sebi oduzmete život:
a)da
b)ne
Egzistencijalno pitanje u 8 uveče kukuDa li ste ikada razmišljali o tome da sebi oduzmete život:
a)da
b)ne
Vi ste gospođo došli da bljujete vatru večeras?Gledajući sastav ove grupe, apelujem da se Destry odmah kvalifikuje za finale, bez bodova i glasanja![]()
Misliš da možeš da popraviš me?Vi ste gospođo došli da bljujete vatru večeras?
Ne zelim, on grizeLiberta i Miki u zasebnu sobu nakon večere molim. Imaju o čemu da razgovaraju.
A ja nuletine. Tako mi i treba.. Birala sam srce pogrešno..Bar dobijamo neke poene, ne brukamo se kao na početku![]()
A ja nuletine. Tako mi i treba.. Birala sam srce pogrešno..
Ovo su kolektivni poeni, personalni za prolazak dalje su glasovi forumaša i izmeđ vas samihA ja nuletine. Tako mi i treba.. Birala sam srce pogrešno..
Ovde može i Zeleni, skroz sam ga zaboravio!3.KLOVN
liberta – Dule - Zbog predloga da se otvore teme o kerovođama i nebuloza koje je iznosio dok nije dobio ban.
Destry94 – Zeleni - Samo zbog toga što ume da me nasmeje svakim svojim postom. Ništa u negativnom smislu.
Micky - Mrm - I ovde mora objasnjenje. Generalno Mrm se uvek trudi da bude zabavan, da se sali, neki to razumeju, neki ne, neke to smara, neke nervira. Sve su to karakteristike klovna.
Stole – Nemanja97 - Da je ovo pitanje postavljeno pre nedelju dana verovatno bi bio drugačiji odgovor, ali sada definitivno Nemanja97.