Leo Cezar
Ekspert
Ja sam više da idemo na ono mesto koje je Micky spominjao ranijeI da povedemo Lea da nam uživo postavlja slična pitanja![]()

Ja sam više da idemo na ono mesto koje je Micky spominjao ranijeI da povedemo Lea da nam uživo postavlja slična pitanja![]()
Ono što definitivno mogu da kažem voleo bih jako svu trojicu sa večere lično da upoznam.
o daaaaaaaa![]()
![]()
btw Ne znam ko me je urekao od učesnika , ali odlomila mi se plomba na jedinici gore pre pet minuta. Fali mi deo zuba![]()
Ici cemo jednom zajedno na veceru bez djavola. Ja sam zaOno što definitivno mogu da kažem voleo bih jako svu trojicu sa večere lično da upoznam.
Jesi li siguran??Ono što definitivno mogu da kažem voleo bih jako svu trojicu sa večere lično da upoznam.
Pre neki dan mi vadili nerv iz zuba, videh boga koliko bolibtw Ne znam ko me je urekao od učesnika , ali odlomila mi se plomba na jedinici gore pre pet minuta. Fali mi deo zuba![]()
Bez mene ? Užas. Dobro .Ici cemo jednom zajedno na veceru bez djavola. Ja sam za![]()
To i meni pade na pamet da napišem.Ivana radi u korist naše grupe![]()
Djavoo daaaaaaaa![]()
btw Ne znam ko me je urekao od učesnika , ali odlomila mi se plomba na jedinici gore pre pet minuta. Fali mi deo zuba![]()
Ja se zaista nadam, da si djavo samo u ovoj igrici, mada kada su vec pocele plombe da ti ispadaju, ko znaBez mene ? Užas. Dobro .![]()
Ja sam više da idemo na ono mesto koje je Micky spominjao ranije![]()
Ma ja sam duša , mica mawaJa se zaista nadam, da si djavo samo u ovoj igrici, mada kada su vec pocele plombe da ti ispadaju, ko zna![]()
Razmišljam, desi se.Da li ste ikada razmišljali o tome da sebi oduzmete život:
onda moze, vecerica, razgovor, pa onda idemo tamo...Ma ja sam duša , mica mawa![]()