Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Ono što definitivno mogu da kažem voleo bih jako svu trojicu sa večere lično da upoznam :D.
tenor.gif

o daaaaaaaa :devilish: :ROFLMAO:

btw Ne znam ko me je urekao od učesnika , ali odlomila mi se plomba na jedinici gore pre pet minuta. Fali mi deo zuba :cry::ROFLMAO:

Umesto da vodiš Đavolju večeru mogao bi da vodiš i emisiju kako izgleda Đavolja nedelja jer izgleda da je ova nedelja takva za tebe :D :(

Da li ste ikada razmišljali o tome da sebi oduzmete život:
a)da
b)ne

*liberta - b)ne - Ne. Crne misli su postojale, ali nikada se ne bih odlučio na takav korak (Neprikladno pitanje za ovakvu vrstu igrice a i inače, možda se trenutno neko bori sa tim pa ne vidim poentu ovakvog pitanja iskreno) Morao sam malu digresiju.
Destry94 – a)da - Jesam. Sa 15 godina sam razmišljao o tome i smišljao sam način kako. Hvala Bogu sprečila me je najstarija sestra da ikada uradim nešto tako.
U periodu depresije sam imao konstantne misli o tome ali nikada ne bih to uradio. To su bile misli prouzrokovane onom s čime sam se borio. Ne nešto što je poteklo od mene samog. Borba sa suicidnim mislima je česta i ljudi se nekad i stide da govore o tome. Ja ne. Smatram da svako od nas prolazi ili je prošao kroz nekakav mrak u životu. Ako nije, to je super, ali mislim da je to neminovno. Verujem i da je Liberta imao slične borbe sa takvim mislima.
Micky - b)ne
Stole – a)ne - Ovo je baš teško pitanje, smatram da nije moralo da se postavi, ipak je ovo igrica zabavnog karaktera. Ogovor je ne.

cd8d24dec120939bba1fb990d8d37982.gif

Smatram da treba pričati i ovim temama svakako i pružiti podršku.
2 poena​

Da li ste ikada tokom seksualnog odnosa slagali partnerku da vas npr. boli glava kako bi izbegli intimni trenutak?
a)da
b)ne

liberta - a)da
*Destry94 – b)ne - Nisam nikada. Nema potrebe za laganjem . Ne želim da izbegavam nešto na šta sam dugo čekao :D
Micky - b)ne - Ehhh sada da li je Destry bas toliki djavolko to ne znam , ali hajde neka odgovor bude NE.
Stole – b)ne

tumblr_mrkrg6TGxb1rb76ono1_500.gif

Od seksa glava ne boli.
2 poena​

Back